Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezen az oldalon csak közmunkás...

Ezen az oldalon csak közmunkások vannak?

Figyelt kérdés
Akárhány ilyen “mennyit keresel, és mivel foglalkozol” kérdésnél csak szakmunkások kommentelnek, vagy betanított szakmások. Kezdem azt érezni, hogy itt nincsenek is nagyon diplomások már. Már kezdem azt hinni, hogy az egész ország 100.000 forintot keres amiért nyilván Orbán a hibás.
2019. márc. 29. 19:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Betanított munkás vagyok egy gyárban. Nettó 240-et keresek egy gyengébb hónapban a túlórát leszámítva. Klassz a főnököm és szeretem a munkám,DE ez a politikai helyzet ami ma uralkodik,az gusztustalan.

Sehogy sem nyelem le,hogy ebből a 240-es fizumból 150-et legalább levonnak csak adókra,meg nyugdíjra amim ugye nem is lesz. Ilyenkor ki ne szidná a kormányt?

2019. márc. 30. 08:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Diplomás vagyok, de csak közfoglalkoztatásban vettek fel. Elmentem állásinterjúra, minden klappolt és benyögték, hogy akkor el kellene fáradni a munkaügyibe és regisztrálni, hogy aztán felvehessenek. Fél évig 70ezret kerestem rohadt nagy felelősség mellett. Ebben a hónapban felvettek (persze 3 hónap próbaidővel), bruttó 195ezerrel.
2019. márc. 30. 08:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Legutóbb pont ennek a kérdésnek az ellenkezőjét olvastam, ahol az volt a baja a kérdezőnek, hogy itt mindenki 3 diplomás informatikus, mindenki imád dolgozni és mindenkinek jó élete van.

Akkor most döntsétek már el...

2019. márc. 30. 08:55
 14/15 anonim válasza:
48%

"Van itt olyan, aki jól keres, szereti a munkáját, nem Orbán-ellenes, tudja etetni a családját stb?"

Van és az mind bűnöző.

2019. márc. 30. 09:02
 15/15 anonim válasza:
egy a lényes és semmi más: ezen az oldalon midnenki mindig mindenről hazudik. mindenki.
2019. márc. 30. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!