Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehetne kijönni a net...

Hogy lehetne kijönni a net (főleg fb-, de akár gyakori kérdések) függőségből?

Figyelt kérdés

Zavar, hogy amikor értelmesebb dolgot csinálhatnék a szabadidőmben, akkor se teszem. A netgörgetés könnyebb, szórakoztatóbb.

Gondolom, az emberek nagy része hasonlóan él, és nem is ártok vele senkinek. Mégis zavar.

Ha dolgozom, egész nap kibírom a telefonhoz nyúlás nélkül, jobb is. Ezt csak azért írom, hogy a súlyosság mértékét be tudjátok határolni. Tudom, hogy van, aki nem bírja ki, munkahelyen is nézegeti, viszi az ebédhez stb. Én nem.

2023. ápr. 24. 10:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne tudni, miért csinálod. Én azért, mert magányos vagyok, és itt keresek társat, illetve több emberrel levelezek, hogy ne bolonduljak meg. Ha lenne társam, valószínűleg abbamaradna a GYK-nézegetés is. Rá kellene jönni, hogy a te életed mi rántaná helyre.
2023. ápr. 24. 10:35
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
A gyakoriból úgy, hogy elolvasod a sok nyomi kérdését/válaszát és felidegeled magad rajta. Én mostmár max 2 hetente 1x jövök fel hátha van vmi értelmes de mindig csak felb*sznak a hülyeségeikkel.
2023. ápr. 24. 10:55
 3/8 anonim ***** válasza:
31%
Sújts le egy baltával a netkábelre
2023. ápr. 24. 11:12
 4/8 anonim ***** válasza:
töröld le magad
2023. ápr. 24. 11:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a gyakori egy idő után sok tud lenni a sok idióta komment miatt. Én is ezzel 'csesztem el' az időm. De néha jól esik egyébként. Vannak ilyen időszakok, és legalább értelmesebb mint a Facebook, mert legalább tanácsot adsz, nem a semmit nézed. Én úgy jöttem ki ebből, hogy beiratkoztam könyvtárba, így mindig van mit olvasni és értelmesebb mint a semmit görgetni. Plusz most jó ido van,lehet menni sportolni, kirándulni ilyenek. El kell foglalkozni magad hasznosabb dolgokkal.
2023. ápr. 24. 11:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Úgy hogy leteszed a telefonod és uralkodsz magadon, hogy nem nyúlsz hozzá, hanem hasznosabb dolgokat teszel helyette. Vagy bekened tyúkszarral a telefont.
2023. ápr. 24. 14:05
 7/8 anonim ***** válasza:
28%
Eltervezed, hogy más tevékenységet fogsz helyette végezni, pl.: olvasást. Napi 50 oldal elolvasása után lehet csak pl.: 1h.-t Gyk-znod.
2023. ápr. 24. 17:46
 8/8 anonim ***** válasza:
En eros szorongas es magany miatt csinaltam ill csinalom hosszu kihagyas utan, de nagyon rossz. Ami elmulasztotta, hogy egyszerre rakok ki 1000 darabos puzzle-okat es kozben rohadt jo podcastokat hallgatok. Ezt amiota felfedeztem, semmiert sem adnam fel. Sajnos olvasni keptelen vagyok, mert nem birok egy dologra koncentralni, de kozben mast nem lehet csinalni.
2023. ápr. 25. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!