Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet leszokni súlyos...

Hogy lehet leszokni súlyos internet függőségből?

Figyelt kérdés

Voltam ezzel 2 dokinál is, de nem veszik komolyan. Pedig fizikai elvonási tüneteim vannak, mint egy alkolol betegnél, de azt mondja mindenki hogy akarat kérdése. Nem netezek és ennyi

De nem ennyi, mert gépen dolgozok és már a munka rovására megy.

2022. okt. 18. 22:59
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Mondd le az internet előfizetésedet.
2022. okt. 18. 23:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Home officeban dolgozok
2022. okt. 18. 23:22
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Majd beviszed pendriveon, amit alkottál.
2022. okt. 18. 23:27
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Ez sajnos életmód kérdése. Ha munkaügyben gépezel, akkor szerintem nem fog menni, mert alkeszokat sem a sörgyárban rehabilitálják. Hülyén hangzik, de válts munkát,és keress olyat, ahol nem lehet netezni.
2022. okt. 18. 23:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Főiskola óta csak irodában dolgozok, erről van papírom, ebben van gyakorlatom, tapasztalatom, bedolgoztam magam, része vagyok a csapatnak, számítanak rám, nincs pendrive, projekteket viszek.
2022. okt. 18. 23:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor kérd meg a rendszergazdát, hogy tiltsa le azokat a szoftvereket és azokat a weboldalakat, amik nem kapcsolódnak szorosan a munkádhoz. Próbálj meg helyette jobb munkát végezni, többet, pontosabbat, szebbet, esetleg segíts be a kollégáknak is, ha túl gyorsan végzel a saját dolgoddal.
2022. okt. 18. 23:49
 7/9 anonim ***** válasza:
43%

Az emberek nagy része internetfüggő.

Ha le akarsz róla szokni, a leghatékonyabb eszköz az otthoni WiFi megszüntetése. Bőven elég lesz, ha 2 giga internetet vásárolsz a telefonodra, ami nagyon hamar lemegy, így aztán kénytelen leszel takarékoskodni a nettel. 😀

Munkahelyen pedig fel kell mondani és menj el olyan helyre dolgozni, ahol még a telefont is le kell adni, akkor tuti nem fogsz netezni.

2022. okt. 19. 00:05
 8/9 anonim ***** válasza:
56%
#5, Kérdező: igen, erről beszélek. A sörgyárban dolgozol alkeszként. Restart. Legyél erdész vagy mittudomén. Nagyon aranyosak a többiek, hogy csökkentéseket javasolnak, de teljesen más életforma kell. #4vtam
2022. okt. 19. 01:17
 9/9 anonim ***** válasza:
90%

En jatekfuggo vagyok és 3D modellező akartam lenni, pontosabban videójátékokhoz készíteni karaktereket, tárgyakat.

Mondanom sem kell, meddig működött...

Teljesen igaz a sörgyáras példa.

Most olyan melókban próbálkozok, amelyek kétkezi szakmunkak, aztán ha azt letudtam, utána már lelkiismeretfurdalas nélkül mehet a gaming este.

2022. okt. 19. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!