A Dormer vagy a Carpenter angol vezetéknév a szebb?
Az egyik tetoablak, a masik acs.
Eszerint fogsz ferjet valasztani, hogy mi a pasas vezetekneve, hogy a kolykoknek szepen hangzo nevuk legyen?
Inkamm keress egy Middleton nevut.
3-as nem, én csak kíváncsiságból kérdem mert mind a kettő tetszik és nem tudok közülük választani.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
"Eszerint fogsz ferjet valasztani, hogy mi a pasas vezetekneve"
:D
Könyvet ír. Mostanában mindenki ezzel van elfoglalva. De ha az a házi, hogy írjanak két oldalt, mindjárt rosszul vannak. ;-)
5
Ertem, erre nem gondoltam.
Szegeny megboldogult ifjukoromban en is irtam konyvet, de en valahogy sosem kertem masoktol tanacsot, hogy mi legyen a szereplok neve. Pedig meg a suli ujsagjaban is megjelent, es erettsegire megkaptam kinyomtatva a sajat konyvemet, sot, allitolag a suli konyvtaraban a mai napig ott van (nemregen volt egy osztalytalalkozo, akkor mondtak).
Na mindegy.
Nekem volt Taylor, Curtis, Lang, magyarok kozul pedig mindenfele nev a telefonkonyvbol :)
Ha nagyon nem megy a nevadas, akkor itt nezz korul, kerdezo
"en valahogy sosem kertem masoktol tanacsot, hogy mi legyen a szereplok neve ... mindenfele nev a telefonkonyvbol"
Akkoriban telefonkönyv volt, most meg internet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!