Mi az, amit senki nem tud rólad?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 20. 11:43
31/40 anonim válasza:
Azt, hogy biszexuális vagyok. Jó, csak 1-2 ember tudja,(vagyis mostmár több 😁) de ez hatalmas titkom. 28N
32/40 anonim válasza:
Lábfétisem van.
Van egy eü.-tevékenység, amit végeznem kell, és ilyet nem feltétlen sokan végeznek.
34/40 anonim válasza:
Amit még én sem tudok magamról! :)
35/40 anonim válasza:
Szexuális szívességet tettem pénzért. A legközelebb állóknak sem beszéltem róla.
36/40 anonim válasza:
Elég érdekes, hogy a női válaszok majdnem mind szexuális dolgok. Ki gondolta volna amúgy. 😂 “Megcsaltam, pénzért d*gtam, mindkét nemhez vonzódom”. Valamiért meg sem lepődöm már. 😂
37/40 anonim válasza:
36# Mielőtt még jobban meglepődnél inkább mesélj magadról:)
38/40 anonim válasza:
37
Nem végeztem soha szexuális tevékenységet pénzért.
Soha nem csaltam meg a párom.
Nem vonzódom a saját nememhez.
Más egyéb érdekel? :)
39/40 A kérdező kommentje:
Gyerekeknek mondjátok inkább valami izgi és igazi titkot :D
De lehet nem izgi is
2023. ápr. 21. 09:22
40/40 anonim válasza:
A felsorolt dolgok többségét csak édesanyámék tudják (velük nagyon mély a kapcsolatom), esetleg 1-2 közelebbi barát.
Szűz vagyok, 21 évesen randiztam és 22 évesen csókolóztam életemben először.
Epilepsziával élek (szerencsére gyógyszerrel nagyon régóta tünetmentesen).
8-9 éves koromig súlyos problémáim voltak a szobatisztasággal (záróizom probléma).
...meg még sok egyéb hasonló dolog, de nem akarom, hogy túl felismerhető legyek...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!