Omlik rolam a viz egesz nap, es annyit pisilek hogy mar egy pohar vizet sem merek inni. Osszefugg ez vajon?
A kaverol is le kellett szokjak, pedig imadom..egesz nap mar egy pohar vizet sem ihatok, nem kavezok, nem iszok semmit csak 1-2 korty vizet es meg igy is 40percenkent kell pisilnem. Amikor ittam rendesen, akkor 10 percenkent.
A masik bajom, hogy egesz nap omlik rolam a viz, annyira izzadok mindig hogy nincs olyan perc amikor ne ereznem hogy szo szerint vizes vagyok.
Osszefugg ez vajon?
Felek hogy kinevet az orvos, azert sem merek elmenni.
Sokat pisilek, izzadok, szedulok, mindig almos vagyok, faj a fejem, lehangolt vagyok, de felek hogy kinevet hogy ilyenek miatt mentem oda. Elegge erdekes az orvos akihez tartozok.
Minél tovább halogatod, annál rosszabb állapotba kerülsz. A fáradtság tényleg cukorbetegségre utal. A sok vízvesztéssel az ionszinted is felborul, már csak az is orvosért kiált! Nem tudom, hogy megy nálatok a labor, kell-e időpont, de ha nem, és délelőttös a háziorvos, és ugyanott vagy közel van a labor, akkor éhgyomorra is mehetsz, hogy rögtön elinduljon a kivizsgálás.
Az étellel mennyi folyadékot viszel be? A bokád nem dagad?
Most utana olvastam minden cukorbeteg tunet igaz ram, de ez nem jelent semmit. En nem gondolom hogy az vagyok.
15. Nem dagad a bokam, csak fajnak karjaim es a vallam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!