Mennyire irigylésreméltó ez? Balatoni strandon büfében ülni, lángost és palacsintát enni, jéghideg Soproni sört inni (2-3 korsó)?
Figyelt kérdés
2022. jún. 23. 14:42
1/23 anonim válasza:
Én egyáltalán nem irigylem, mert 1. utálom a sört, 2. halálra unnám magam így. Én holnap Szegedre megyek, a szabadtéri színházba. Nekem ez a szórakozás. De nyilván ez egyénenként változó; kinek mi.
3/23 anonim válasza:
Ha egy jointot még írtál volna mellé lehet kicsit irigy lettem volna :d most...
4/23 anonim válasza:
Ehhez manapság már gazdagnak kell lenni, irigylésre méltó.
5/23 anonim válasza:
én meg tudlak érteni.... Jovohonap négy nap Tihany
6/23 anonim válasza:
A sört nem szeretem, a Balatont nem szeretem, a meleget nem szeretem, a lángos és palacsinta még oké, bár van annál jobb is.
7/23 anonim válasza:
Ezen mit is kellene irigyelni?! Nem értem.
8/23 anonim válasza:
Akkor ez így összesen kerül ötvenezer forintba. Télleg irigylésre méltó.
9/23 anonim válasza:
én most indulok horgászni a dunára , "Balatoni strandon büfében ülni, lángost és palacsintát enni, jéghideg Soproni sört inni" ez nekem büntetés lenne
10/23 anonim válasza:
5.-én megyek párommal Horvátországba egy hétre nyaralni.
Na, ki fog irigyelni minket? 😂
Egyébként pedig nem szeretem a sört, a palacsintát mindig is irreálisan drágának tartottam, a lángos meg nálam alap a strandolásnál. ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!