Mennyire irigylésreméltó ez? Balatoni strandon büfében ülni, lángost és palacsintát enni, jéghideg Soproni sört inni (2-3 korsó)?
Figyelt kérdés
2022. jún. 23. 14:42
11/23 anonim válasza:
Nem valami elérhetetlen dolog, szóval különösebben semennyire.
12/23 anonim válasza:
Nem irigylem, bár az is jobb lenne most, mint dolgozni.:)
14/23 anonim válasza:
Egyszer volt egy nagyon kellemetlen élményem a hekk miatt. Azóta nem merek semmi olajbanstöttet enni a vízparti büfékben. A sört meg nem szeretem. Úgyhogy ez nekem nem egy olyan tevékenység, amire irigykednék.
15/23 Metionin válasza:
Hát nézzük csak, a hőséget utálom, a sört utálom, a tömeget utálom, úszni nem tudok, napallergiás vagyok és laktózérzékeny. A felsoroltakból egyedül a lángos oké, abból betolnék most egyet.
16/23 A kérdező kommentje:
#15 Elég sz*rul vagy összerakva öcsém, nem mondom :D
2022. jún. 23. 17:16
17/23 anonim válasza:
Hát ha mindezt itthon, a saját konyhámban tenné elém valaki, na az jó lenne így hirtelen. Balaton nekem nem ér meg annyit, hogy autózzak miatta. A sok embert is utálom magam körül.
18/23 anonim válasza:
Ha te csinálod most ezt, akkor jó pihenést kívánok!
19/23 anonim válasza:
A jelenlegi magyar gazdasági helyzetben ez már kifejezetten urizálás, jó hogy nem már még párizsit is eszel mellé...
20/23 anonim válasza:
Otthon, a klímás hálószoba ágyában a bekapcsolt tévé előtt fetrengve 10-15-ször ennyit lehet ezekből enni-inni a balatoni árakhoz képest - és még komolyabb utazás sem kell hozzá! Nincs mire irigykedni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!