Árpádina névről mi a véleményetek?
Szerintem nem rossz. A Dina becézés pl kifejezetten menő. De én például raknék még azért mögé valami lágyabb, finomabb második keresztnevet, ami még finomít, nőiesít rajta. De amúgy szóval tetszik; csak legyen még mögötte valami kis finomabb; kevésbé erőteljes.
Pl Dalma, Odett, Laretta, Ninetta, Linett, Kamilla, Klaudia, Mónika, Katabella (ezt most fejlesztettem ki:) [Előbb eredetileg nem írtam mögé a végére mégegy a-betűt , de úgy túlzottan hasonlított egy ilyen súlyzós golyóhoz, a ketllbellhez. :)) ), Katalinda (ezt meg pár napja, nem tom, létezik-e már. :):) ), Lilla, Olívia, Jusztínia, Melina, Orsolya, Valentina, Szimonetta, Laura, Noémia, Norella, Noella, Noellina, Diána, Debóra, Xénia, Leonetta, Leona, Csenge, Friderika, Tatjána, Ildikó, Matilda, Eleonóra, Zita, Szofianna, Edina, Emerita, Melitta, Gabriella, Zsófia, Rebeka, Bernadett, Bettina, Jolanda, Paulina, Norina, Norabella, Csilla, Marianna, Marina, Arianna, Flóra, Loretta, Lorena, Amarilla, Amanda, Alina, Otília, Júlia, Etelka, Anikó, Vivien, Bianka, Hajnalka, Donatella, Níla, Regina, Emese, Linda, Dorina, Nikoletta, Viktória, Mirella, Mirabella, Ágota, Miléna, Miriam, Vanessza, Vrinda,
Dina.
Szokatlan, mivel egy ősmagyar név európaias jellegű becézése.
Árpádina amúgy szép név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!