Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » ADHD-sok hogyan boldogultok a...

ADHD-sok hogyan boldogultok a munka világában?

Figyelt kérdés

Legfőképp arra vonatkozik a kérdés hogy hogyan tudjátok a feladatokat megoldani, milyen gyakran hibáztok és rúgtak e már ki titeket figyelmetlenség miatt.

Én is ADHD-s vagyok, engem kirúgni még nem rúgtak ki, de nehezen bolodogulok.

2023. ápr. 16. 15:41
 1/2 anonim válasza:
20%
Ne haragudj, de már az ember a torkán megfullad a sok ilyen negatívumoktól, hogy másokat leértékelsz úgy, hogy mintha te lennél.
2023. ápr. 16. 15:53
 2/2 anonim ***** válasza:
39%
Volt egy ilyen beosztottam. 10x elolvasta a levelet amit kiküldött és még akkor is tele volt hibával. Beszéltem hozzá, a falat nézte, visszakérdeztem, ja tessék főni. Ideig toleráltam, de miután semmit nem lehetett rábízni megmondtam neki inkább takarítson, legyen mindenes karbantartó. Hagyjuk inkább azt is. Félév után kibasztam
2023. ápr. 16. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!