Figyelemzavaros felnőttek! Hogyan boldogultok akkor, mikor munka közben ugyanarra kell koncentrálni 8 órán keresztül?
Figyelt kérdés
Igaz vannak 5-10 perces szünetek, ebédszünet...
De nekem ez X óra után, akarhogy is, de nagyon nehezen megy.
Olyan munkakörben vagyok, ahol olyat csinálok, amit szeretek. Tehát nem ezzel van gond. Igaz nem az álommunka, de jobb helyre nem hiszem hogy kerülhetnék. Az első 3-4 órában még tudok is figyelni. Aztán annyira nem tud érdekelni, olyan kínszenvedés olyanra irányítani és ott tartani a figyelmem, amin én már túllépnék, ami akkor "elég volt", hogy minden energiám rámegy. Mégis muszáj, ugye.
Ti hogyan küzdötök meg ezzel?
2022. dec. 2. 19:05
1/2 anonim válasza:
Nekem sikerült olyan szakmát választani, ahol nem kell ugyanazt csinálni 8 órán keresztül. Cserébe nem fizet jól. (Kutató vagyok állami kutatóintézetben.)
2/2 anonim válasza:
Ez nem figyelemravar, ez elfáradás. Ne keverd a kettőt.
Nézz utána mik a tünetei a figyelemzavarosnak, meg mik nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!