Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek jogos amit mondd,...

Szerintetek jogos amit mondd, vagy nekem kellene felháborodnom?

Figyelt kérdés

Fiú létemre van 13db kabátom, míg a bátyámnak kb. 3 darab.

Mégis kiszemelt egyet közülük és amikor nem hordom, akkor ő azt hordja.

Mondtam neki, hogy mivel az az egyetlen kapucnis, vékony kabátom ezért jövőhéten azt fogom viselni, mert esni fog az eső, de jó idő lesz mellé, ezért a vastagabb kabátomat nem veszem fel.

Erre rám morgott, hogy mennyi kabátom van, miért azt kell hordanom amit ő is szokott.

Mondtam neki, hogy vegyen magának kabátot, erre csak azt mondta, hogy ő nem akar fél napot vásárolgatni, meg rendelni. Az ő kabátjai meg nem ilyen időre valóak ezért akarja felvenni az enyémet.

Szerintetek jogos amit mondd, vagy nekem kellene mérgesnek lennem, hogy a saját kabátomat kiakarja sajátítani és az is baj neki ha hordani akarom?

2023. ápr. 16. 12:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs igaza, csak lusta. HA te vetted magadnak és a tiéd akkor egy szava sem lehetne. Örüljön, hogy egyáltalán kölcsönbe hordhatta.
2023. ápr. 16. 12:44
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

Nő vagyok és egy kabátom van. Igen, az síkabát és tavaszi kabát is egyben 😂

De mindkettőtök álláspontja érthető, viszont alapvetően neked van igazad, hiszen a te kabátod. De ezen felháborodni nem kellene. (Nekem is van hugom aki ellopkodja a ruháimat)

2023. ápr. 16. 12:51
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Add el a tiedét neki (fizetni csak ráér) magadnak meg vegyél egy másikat hasonló paraméterekkel. win-win helyzet.
2023. ápr. 16. 12:58
 4/9 anonim ***** válasza:

Édesburgonya válaszát osztom.

Batyádnak is felteszem megvolt a lehetősége annyi és olyan kabátokat venni, amit adott időben felvehet. Nincs közöd ahhoz, hogy ő lusta, vagy válogatós, és egy kabátot fél nap neki megvenni.

Esetleg ajánld fel, hogy elmész vele venni.

Imádok okoskodni, így még azt a tanácsot is szivesen hozzáfűzöm, hogy akkor derül ki milyen ember a másik, amikor a saját érdekünkben nemet mondunk valakinek, ő pedig annyira frusztrált, hogy nem tudja kezelni a nemet mondást, hanem támad, még téged okol. Ez is egy ilyen eset. A későbbiekben is ugyanígy állj ki magadért. Az érved teljesen jó, az a kabát pont kell neked jövőhéten, ezért és ezért.

Az, hogy ő hogy reagál erre, azzal neked nincs semmi dolgod, csak neki. Szép napot! 🤗

2023. ápr. 16. 13:08
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Testvéremtől nem sajnálok semmit. Ha hordani akarná hát hordja. Amúgy mi a fakkknak 13 kabát… mi vagy te valami divatolós kislányka? Hányingerem van az ilyen díszbu**tól.
2023. ápr. 16. 13:13
 6/9 A kérdező kommentje:

Van 4 bőrdzsekim, 2 fekete, 1 bézs, 1 barna

3 pufidzsekim: 1 vastag szürke téli, egy fekete vékonyabb kapucnis, tavaszi és egy másik vékonyabb ami bézs színű

1 db zöld bomber dzsekim

1 db farmer dzsekim

1 db fekete velúr motoros dzsekim

1db világos barna, fehér szőrmés dzsekim

És van még 2 másik, egy szürke és téli

Úgy érzem ez sem elég, ha lenne rá pénzem, és nem másra költeném el, akkor vennék még. De nem csak kabátjaim/dzsekimből van sok, úgy komplett nagyon sok ruhám van, figyelek az öltözködésre.

2023. ápr. 16. 13:23
 7/9 anonim ***** válasza:
36%
Neked van igazad, viszont te egy kabat burzsoa lettel.
2023. ápr. 16. 14:21
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

6

Hát fiam, anyád büszke lehet, hogy csak lett egy lánya fia helyett.

2023. ápr. 17. 02:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Büszke is rám!
2023. ápr. 17. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!