Furcsa azt kívánni hogy egy nap kegyetlen kínok közepette pusztuljanak el azok akik nem képesek visszaírni Messengeren?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 15. 13:39
3/18 anonim válasza:
Igen, de legalább érthető miért nem írnak vissza. Senki se akar szociopatákkal barátkozni.
4/18 anonim válasza:
Igen. Habár én azért nem írok vissza néha, mert csak napi kétszer lépek be, de 12 órán belül válaszolok bárkinek.
5/18 anonim válasza:
Hát zakkant elmebetegeknek nem is kell nagyon visszaírogatni, főleg a sokadik hülyeségük után. Jól le kell építeni őket!
Nálad is ezt érzik.
6/18 anonim válasza:
Kire haragszol pontosan és miért? Csak a Messenger van opciónak? Felhívni őket, ha S.O.S a dolog már nem divat? Ciki a telefonálás, személyes kontakt?
7/18 anonim válasza:
Valahogy megértem, miért nem akarnak visszaírni 🤣
8/18 anonim válasza:
6-os, ha engem bárki telefonon zaklatna, pláne hétvégén, helyből elküldeném a jó édes tudod hová.
Főleg, ha a kérdezőhöz hasonló elmebeteg.
9/18 anonim válasza:
Ha fontos, felhívhat. (Fontos: ismerős meghalt, ismerős gyereke megszületett, azonnal korházba kell menni, mert a szűk családból valaki balesetet szenvedett)
Ha nem fontos, akkor meg miért baj, ha nem ír vissza?
10/18 anonim válasza:
Furcsa vagy. Én inkább azokat kínoznám akik elvárják hogy az üzenetekre azonnal válaszoljanak. (Például hajnal kettőkor küldesz egy mosolygós smilet akkor én nem fogok rá válaszolni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!