Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért erőltetik a vallásos...

Miért erőltetik a vallásos emberek a vallást? Miért győzködnek? Hol van ilyenkor a szabad akarat?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 14. 13:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%
Nem minden vallásos ember próbálja meg erőltetni a dolgot
2023. ápr. 14. 13:26
 2/20 anonim ***** válasza:
43%
Miért, erőltetik?
2023. ápr. 14. 13:28
 3/20 anonim ***** válasza:
0%
Kinek a szabad akarata?
2023. ápr. 14. 13:29
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdésed értelmetlen, - mert képesnek kell lenned arra, hogy kizárd az életedből azt, amire nem vagy kíváncsi!

Hozzám odajöhet bármilyen vallásos ember! -Aztán mehet is tovább az érkezése lendületével! :DDD

2023. ápr. 14. 13:33
 5/20 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván akadnak kivételek, de a legtöbben szerintem a vallásos emberek közül, akik erőltetik, hogy te is hívő légy és templomba járj, az a térítés miatt lehet. Talán azt hiszik, hogy azzel járnak Isten kedvében, ha valakit megtérítenek, és rávesznek, hogy vallásos legyen. Bár nem tudom, hogy ez hogy lehetséges. Szerintem ahhoz, hogy valaki vallásos legyen, szükséges egy sorsfordító esemény, vagy eleve ilyen neveltetés kell hozzá.
2023. ápr. 14. 13:45
 6/20 anonim ***** válasza:
92%
Senki nem erőlteti. Az átlag vallásos ember nem erőlteti senkire a saját hitét. Vannak szektások akik nyomulnak meg pofátlanok mint a Jehova tanúi, de ők keresztényekre veszélyesek, rájuk is utaznak neked nem kell tartanod tőlük csak elhessegettem.
2023. ápr. 14. 13:50
 7/20 anonim ***** válasza:
90%
Elhessegeted
2023. ápr. 14. 13:50
 8/20 anonim ***** válasza:
89%

Buta általánosítás, magyarán hazugság, amit írsz.

Talán a Jehova tanúi győzködnek egyedül. Szerinted ők hány %-át adják a vallásos embereknek???

2023. ápr. 14. 14:01
 9/20 anonim ***** válasza:
15%

Hová mész, te jehova?

Sehova!

Tudod mit, te jehova?

Akkor ne menj sehova!

:D

2023. ápr. 14. 14:03
 10/20 anonim ***** válasza:
63%

Faterom ilyen nagy vallásos valami de rajta kívűl senki (nem szektás vagy valami csak úgy sima hívő). Ő erőltette gyerek kormomban is a hittan + minden szent badarságot rám. Sikerült is úgy megutáltatnia ezáltal velem ezt az egészet, hogy templom 1km-es körzetében nem voltam már 10+ éve legalább. Amíg más gyerekek vasárnap aludtak nyugodtan vagy játszottak addig nekem kötelezően mennem kellett a 3 órás misére abba a kicseszett hideg templomba a halálukon lévő vénségek közé… tök jó visszaemlékezni rá ja.. Vita is van erről vele sokat mert tuszkolná ezt a vackot az emberre és mindenből ezt hozza ki hogy jaj isten így úgy balblabla… Mert a templomi esküvő szerinte kötelező, ha már “ez a vallásom” de senki sem akar amúgy sem szóval ettől kivan rendesen és nem hajlandó elfogadni (nem aktuális még csak időben le van tisztázva vele, hogy megértse).

Szóval nekem gyerek korom óta ellenszenves az összes ilyen vallásos marha. Sajnálom a gyerekeiket mert tuti ők is átélik azt amit én…

2023. ápr. 14. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!