Van kellemetlen bolti élményed, amikor rossz terméket vásároltál? Hogy kezelted és hogy álltak hozzá a boltban, ha reklamáltál?
Figyelt kérdés
Büdös húst, penészes süteményt, lejárt terméket, ha sikerült ilyet venned.2023. ápr. 13. 07:45
1/1 anonim válasza:
Lejárt terméket nem tudok venni, mert mindig megnézem a lejárat idejét.
több mint 20 éve járok ugyanabba az áruházba, egyszer volt a csirkecomb (5 db) szagos - nem kifejezetten büdös, de abba az irányba tartott. Visszavittem, szó nélkül kciserélték frissre, és tettek hozzá még két combot, természetesn nem kellett semmit fizetnem.
Szintén egyszer fordult elö, hogy vettem egy csomag akciós sárgarépát (2,5 kg-os csomag), ami másnapra fekete lett. Visszavittem, kaptam helyette két csomag frisset.
És természetesen mindkét alkalommal elnézést kértek a kellemetlenségek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!