Miért csak velem viselkedik így ? Senki mással hogy észre vettem
Figyelt kérdés
Egy épületben dolgozunk , így akarva ,akaratlanul hébe-hóba összefutunk.1,5 év alatt mióta ott vagyok egyszer se köszönt,így én sem !! Már nm egyszer észre vettem a szemem sarkából,hogy akkor néz rám amikor " nem látom",mással beszélek... De amikor jön velem szembe vagy egy légtérbe kerülünk látványosan át néz rajtam(el is fórdul mintha leprás lennék),mintha ott se lennék !!!! Ezért se fogok először köszönni neki ,ez szerintem elég nagy bunkóság!! Mire véljem ezt ? Kicsit úgy megalázónak érzem ezt a viselkedést ....Egy korosztály is vagyunk ...Mit csináljak vele??n302023. ápr. 12. 10:40
1/6 anonim válasza:
Múltkor még a kutyasétáltatónál voltatok ebben a helyzetben, most már a munkahelyen? Legközelebb újítsd egy kicsit a sztorit.
2/6 A kérdező kommentje:
Mivan? Te beteg vagy....vagy ennyire unatkozól ?
2023. ápr. 12. 10:49
3/6 anonim válasza:
Akkor ne köszönj.. De többet már ne írd ki ezt a kérdést...
4/6 A kérdező kommentje:
jézusom...ki a franc vagy te? :DDDDD te tényleg beteg vagy !!!!Kezeltesd magad minél előbb !!
2023. ápr. 12. 10:52
5/6 anonim válasza:
Tetszel neki,de nem mer közeledni.Titokba rád maszturbál!🤪
6/6 anonim válasza:
Mi frásznak írod ki állandóan ugyanazt? Rögeszmés vagy, hogy még mindig egy olyan férfin rugózol, aki le se sz*r téged? Fogd már fel, hogy ha érdekelnéd, akkor lépett volna. Elnézve a stílusodat, szerintem csak furának tart és fél tőled, azért nézeget suttyomban, nem azért, mert halálosan szeret, hiába szeretnéd ezt hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!