SZI-TI97-es autoiskola oktatója mással is így viselkedik, vagy csak velem?
Figyelt kérdés
Székesfehérváron tanulok vezetni. Sajnos már ahhoz késő, hogy autóiskolát váltsak, de ahol jelenleg tanulok szörnyen goromba, aggreszív és idegbeteg oktatót fogtam ki. Az lenne a kérdésem, hogy mással is ilyen viselkedést tanúsít, vagy csak én nem vagyok neki szimpatikus?2019. jún. 5. 17:11
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást, de az a probléma, hogy más iskolában nem fognak fogadni, ha csak plusz pótórákat tudok fizetni, illetve félek, hogy nem tudom megszokni az ottani autót. Viszont itt annyira rosszul érzem magam, hogy már a tanulás rovására megy. Esetleg neked, vagy valakinek van hasonló szituhoz tapasztalata? Megérte váltani?
2019. jún. 5. 17:17
3/4 anonim válasza:
Ha a tanulás rovására megy, akkor szerintem megérné váltani. Másik autósiskolánál nincs olyan oktató, aki hasonló autón oktat? Vagy úgy alapból nincs olyan oktató a városban, akiről jót hallottál, ajánlották ismerőseid?
4/4 A kérdező kommentje:
Volna 1-2 oktató, csak sajna a következményeiben nem vagyok biztos, mert pl. nem tudom, mennyire ismerik egymást (akár vizsgabiztossal, többi oktatóval) így városon belül.
2019. jún. 5. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!