Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kellemes Húsvéti Ünnepeket...

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok 🐰 Ki mit csinál ma?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 9. 09:41
1 2
 11/15 EVA800 ***** válasza:
86%

Én már elvégeztem az alapszakot az egyetemen. Lehet hogy nyáron szezonmunkat vállalok egy külföldi országban .

Most gap year em van. Furcsa.Mindig be voltam táblázva eddig .

2023. ápr. 9. 11:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!! :)

Csak megjegyezném, hogy szerintem ez egy tök rendes és szép kérdés.

Én ma eddig családdal beszélgettem, olvastam, elmosogattam, macskáztam, aztán most fogok neki állni festeni (nem festek szépen egyáltalán, viszont a folyamatot nagyon élvezem, és segít kikapcsolni az agyamat).

Aztán tervezem még, hogy ma égboltot fotózok, és este megnézek valami jó filmet.

Kérdező, Neked mi a terved mára? :)

2023. ápr. 9. 14:19
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Én is a családdal töltöttem az időt, elektromos rollereztünk, beszélgettünk, macskáztunk, ettünk és most tévézünk.

Este még megyünk ki rollerezni kicsit.

2023. ápr. 9. 14:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én délelőtt megpróbáltam kijózanodni a tegnapi berúgás után, ez nagyjából mostanra sikerült. Úgyhogy most megnézhetem, milyen szesz van itthon és kezdhetem elölről az ivást.
2023. ápr. 9. 16:27
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Neked is kellemes ünnepeket!Húsvéti ebéd a szülőknél majd a kertben tevékenykedtem.
2023. ápr. 9. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!