Kellemes Húsvéti ünnepeket csütörtökön lehet már kivánni ?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 12. 17:46
4/11 anonim válasza:
Én már elsején azt kívántam a munkahelyemen. Húsvéti szabin vagyok.
6/11 anonim válasza:
Persze, azt tartja a fáma (jelentsen ez bármit is), hogy nyolc napig érvényes. Úgyhogy jó étvágyat!
7/11 anonim válasza:
Persze, de kellemes karácsonyt még ne. :D
10/11 anonim válasza:
Szerintem lehet. Elvégre a nagycsütörtök is a húsvéti ünnepek közé tartozik, illetve a húsvéthoz kapcsolódik, meg már amúgy sincs messze az ünnep.
A konkrét húsvéti köszöntéssel én minimum nagyszombatig várnék, de a húsvéti ünnepek szerintem korrekt.
Egyébként a lábvíz, meg a wellness kellemes (bocsi, de szerintem nagyon elcsépelt és a reklámok jutnak róla eszembe), az ünnep boldog, áldott, békés, meghitt stb. mindenkinek magának tetsző módon. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!