Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mondanál néhány őrültséget,...

Mondanál néhány őrültséget, amit bevállaltál életed során? Megbántad?

Figyelt kérdés
A szokványos őrültségeket, mint megházasodni, gyereket vállalni, hagyjuk, elég sokan elkövetik.:)

2023. ápr. 7. 14:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogy drog függő lettem…kb 15 éve taposom a szart miatta úgy mond…szóval elég nagy őrültség az egész
2023. ápr. 7. 14:20
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Azt, hogy megszülettem.
2023. ápr. 7. 14:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly elmentem robogóval Spanyolországba meg vissza. Nem volt túl kényelmes, de az élményért nagyon megérte.
2023. ápr. 7. 14:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Bejárni minden nap 10 éven keresztül egy multihoz aki zsírosra kereste magát rajtam, nekem nem nem adott semmit, az alulfizetésen és a hitegetésen kívül. Életem legnagyobb őrültsége volt, hogy bevettem a "legyen egy jó munkahelyed" dumát.

Nekem nem volt őrültség se a házasodás sem a gyerekvállalás.

2023. ápr. 7. 14:37
 5/9 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
81%
1 éve, a harmadik fidesz 2/3-ad után elfáradtam magyarnak lenni, ezért felhívtam cimborámat Sevillában, hogy jövő héten érkezek, jöjjön már ki elém a reptérre. Egy kézipoggyásznyi cuccal és háromezer-párszáz euróval indultam el. A cimborám azt hitte, csak nyaralni megyek, kicsit sokkolódott, mikor mondtam neki, hogy egy darabig nála hédereznék. :D Olyan 2 hónap alatt találtam munkát és egyben albérletet is Cordobában, azóta sínen van az életem. De ez egy teljesen random ötletként jött, fogalmam sem volt, mihez fogok kezdeni, csak azt tudtam, hogy Magyarországról el az álmaimat követve.
2023. ápr. 7. 15:11
 6/9 anonim ***** válasza:
18%

Gumi nélkül krtam az összes barátnőmet tiniként akikben volt csalfa fajta is. Elvileg nem kaptam el senkitől semmit. 2 havonta terhességi tesztért rohangáltam mert mindig késett, szerencsére egyiket se csináltam fel.

Mai napig úgy mondok fel a munkahelyeimen, hogy nem keresek másik melót. Munka nélkül vagyok addig amíg tudom fizetgetni a dolgokat aztán amikor már necces a szitu keresek és találok egy nem is olyan rossz munkát.

Olyan részegen vezettem már haza muszájból 50km-t hajnal 2 kor, hogy a kocsiba is alig bírtam beszállni.

Alkoholista lettem és még mindig nem sikerült lerakni (napi 1 bor ami létszükséglet).

Az összes haveromat otthagytam egy csaj miatt akikkel azóta sem beszélek.

Képes vagyok elmenni az ország másik végébe, ha unatkozok (bmw-m van ami egy csomószor otthagyott már kisebb utakon is).

Egyenlőre ennyi jutott eszembe de biztos van még egy pár.

2023. ápr. 7. 15:12
 7/9 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
63%
5-ös vagyok: nem, nem bántam meg. Amint lehet, a magyar állampolgárságot is eldobom. Egyre nagyobb szégyen a világban magyarnak lenni.
2023. ápr. 7. 15:13
 8/9 A kérdező kommentje:
5-ös, de irigyellek!!!
2023. ápr. 7. 15:23
 9/9 anonim ***** válasza:
85%
5-ös imádom a történeted ☺️ Jól tetted,hogy elmentél.
2023. ápr. 7. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!