Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van egy ismerősöm, aki mindig...

Van egy ismerősöm, aki mindig nagyon mélyen és hosszan néz a szemembe, amikor néhány szót váltunk egymással. Jól érzem? (folyt. alább)

Figyelt kérdés

Van egy távoli kollégám, akivel néha napján munkaügyben váltunk néhány szót. Ekkor figyeltem meg, hogy szinte minden alkalommal megmagyarázhatatlanul néz. Nem fürkészően, de mégis olyan mintha az egész arcomat nézné 4-5 másodpercig is (nem számoltam meg, de az a lényeg, hogy az átlagtól hosszabb ideig), és ezt akkor is megfigyeltem, amikor csoportos megbeszélésünk volt és nem én kérdeztem tőle. Tetszhetek neki?

Csatolok szavazást, de örülnék, ha kifejtenétek lent is.

2023. márc. 19. 21:14
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
12 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:

"Érdekes arca van. Érdekes, hogy ez egy arc." Sorry :D

Csak ennyi infó alapján szerintem nézhet azért, mert tetszel neki, vagy mert ronda vagy, vagy mert ellenszenves vagy neki, és így az agresszió jele.

2023. márc. 20. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!