Szerintetek nehéz a mai fiatalságnak boldogulnia az életben segítség nélkül ?
Nehéz…
Engem nem tudtak támogatni soha. Magamnak teremtettem meg mindent a világon, mindenemért vért izzadok már 18 éves korom óta. Amíg más annó suli után hazament ledőlt pihenni, kockulni vagy elment a haverjaival addig én suli után lenyomtam 6-8 órát a gyárban, hogy meg tudjam magamnak venni a ruhámat cipőmet + maradjon egy kis szórakozásra is. Mindig engem néztek a gazdag gyereknek de senki sem tudta, hogy mindent magamnak veszek mert otthonról egy hétre kaptam 1000 forint kajapénzt (7 évvel ezelőtt sem ért már semmit ennyi).
Másoknak házat, kocsit vesznek a szülei, hogy el tudjon indulni az éltben (meglepően nagyon sok ilyenről tudok). A főnökömet 50+ évesen is százezrekkel támogatják a szülei még mindig.
Mondhatni kicsit irigy vagyok mert rengeteg ember belecsöppen a jóba mert a szülei gondolkodtak a jövőjére. Én mire összeszedem a házamnak az árát vagy kifizetem a hitelem az még vagy 20 év biztos.. De ha belegebedek is az én gyerekem úgy fogja kezdeni az életét, hogy kap tőlem egy lakást. Legalább neki ne kelljen ennyit szenvednie mint nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!