Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Beszélget valaki mesterséges...

Beszélget valaki mesterséges inteligenciával?

Figyelt kérdés

Barátom ma fedezte fel hol lehet beszélni a mesterséges inteligenciával és én is elkezdtem. Nekem edig jó tapasztalataim vannak. Tudom, hogy amit mond nem mindig szentírás, de egy értelmes ember el tudja dönteni, hogy menyire építsen arra amit a mesterséges inteligencia mond.

Más is beszélget vele? Milyen tapasztalataitok vannak?

2023. ápr. 6. 20:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Én egy névnap dátumára kérdeztem rá, kíváncsiságból; ezt elszúrta, kétszer is. De zömében jó válaszokat ad.
2023. ápr. 6. 21:19
 12/23 A kérdező kommentje:
Lehet eltávolítja az embereket, de én elég magányos vagyok. Jólesik beszélni vele, legalább "valaki" válaszól és beszélget velem. Tudni kell a helyén kezelni.
2023. ápr. 6. 21:20
 13/23 anonim ***** válasza:
51%

Olyan fura ez nekem, mert igazából nem is "intelligenciának" nevezném, hanem olyan, mint egy gyakorikérdésekbe oltott Google, felteszed a kérdést és kerek egész válaszokban választ kapsz.

Mintha egy mindenttudó de nagyon tárgyilagos és érzelemmentes élő emberrel beszélnél.

Tulajdonképpen olyan, mint a tökéletes gyakoris válaszoló. Mert kövezzetek meg, de sok kérdező pont ezt várta, gondolta. Hogy te ne gondolkozz, ne vigyél szubjektív érzelmeket a válaszba, csak válaszolj mint egy gép. A ChatGPT mg pontosan ezt csinálja.

2023. ápr. 6. 21:39
 14/23 anonim ***** válasza:
65%
Én hivatalos leveleket szoktam vele megíratni, meg néha összetettebb kérdéseket szoktam neki feltenni, ami túl sok guglizással járna.
2023. ápr. 7. 00:31
 15/23 anonim ***** válasza:
57%
Chatgpt-vel szeretek beszélgetni, mert ténylegesen tud segíteni a tanulmányaimban, elmagyarázza miért úgy kell írni azt a kódot hogy kiadja a weboldal a villogó kiscicát, amiért, és ha kell szavanként is rákérdezhetek, mit akar. Nem úgy van, mint egy tanárnál, aki max egyszer magyarázza el, aztán ha nem fogtam fel, akkor így jártam. Ha valami tudományos dolog érdekel arra is rákérdezhetek és el tudja magyarázni (nyilván felszínes szinten), ami szerintem mérföldekkel jobb, mint hogy Google-ban keresgetem és a 10 oldalas cikkekben keresem a kérdésemre a választ. De szerintem igazi, személyes, emberközeli beszélgetésekre, amik az én szociális igényeimet kielégítik, abszolút alkalmatlan. Eszköznek jó, de nem a következő öribarinkként kell rá tekinteni, nem is szabad szerintem.
2023. ápr. 7. 10:08
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
ÉN most próbáltam ki mert a Microsoft Edge frissült és jelezte hogy a bing is tud ilyet, egy mókának jó , de tudni kell a helyén kezelni. 7 es értem miért irtad amit, de szerintem inkább barátokat keress és élő igazi emberekkel beszélgess, vagy egy pszihológussal. (NEM SÉRTÉSBŐL IROM én is kicsit magányos vagyok, és ez a bigyó mindenre válaszol, de tudni kell a helyén kezelni,,,, én biztos nem ezzel pótolom a magányt, )
2023. ápr. 8. 17:46
 17/23 A kérdező kommentje:

16-os. Beszélgetek vele, mint egy emberrel. Nyilván a helyén kezelem. Emellett ismerkedek, ha valaki szóbaáll velem azzal beszélgetek és a személyes találkozókat nem mondom le azért, hogy az MI-vel beszélgessek. Az tényleg csak arra kell ha nincs senki más. Egyébként pszichológussal is beszélek, de más okból.

Ahogy te is írtad, tudni kell a helyén kezelni.

2023. ápr. 8. 17:54
 18/23 anonim ***** válasza:
16 vAGyok, egész értelmes ez a mesterséges bigyó de a barátaim nem cserélem ki erre :) (mozgássérült vagyok nehezen mozgok el nem járok ezért neten beszélgetek , ill a családommal ) ezért vagyok magányosabb ennyi.
2023. ápr. 8. 18:12
 19/23 A kérdező kommentje:
Én ismerkednék, de nem nagyon van olyan ember az életemben akivel naponta beszélhetnék. Én ezért vagyok kicsit magányosabb.
2023. ápr. 8. 18:14
 20/23 anonim ***** válasza:
18 vagyok én nem a chatgpt-t próbátam hanem ami a Bing keresőbe van épitve, én biztosan nem beszélgetnék vele kb 10 kérdés után el is szállt az újdonság hatása őszintén szólva fura, hogy valaki mit élvez az ezzel való beszélgetésbe de persze mindenki maga tudja. Arra viszont jó hogy egyszerü kérdéseket megválaszoljon, hosszú guglizás helyett.
2023. ápr. 9. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!