Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Beszélget valaki mesterséges...

Beszélget valaki mesterséges inteligenciával?

Figyelt kérdés

Barátom ma fedezte fel hol lehet beszélni a mesterséges inteligenciával és én is elkezdtem. Nekem edig jó tapasztalataim vannak. Tudom, hogy amit mond nem mindig szentírás, de egy értelmes ember el tudja dönteni, hogy menyire építsen arra amit a mesterséges inteligencia mond.

Más is beszélget vele? Milyen tapasztalataitok vannak?

2023. ápr. 6. 20:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Pár napja kezdtem, nagyon tetszik :)
2023. ápr. 6. 20:20
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem beszélgetek vele. Parancsokat adok neki. Vállalkozásom tartalomkészítését már 2 hónapja AI-val iratom. Eddig 1 hónapom volt előre időzítve, most már augusztusig be van időzítve minden.
2023. ápr. 6. 20:22
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Linket tudnál adni? Én még erről nem is hallottam, de érdekesnek tűnik.
2023. ápr. 6. 20:24
 4/23 Psycho ***** válasza:
100%

Szenzációs! Nagyon jól meg tudja támogatni a munkámat. Szuper ötleteket ad. Pedig elég összetett munkám van, nem egzakt történet, mivel emberekkel foglalkozom.

De a mindennapi életben is jól jön. Sokszor nagyságrendekkel sokkal gyorsabb megkérdezni tőle valamit, mint kiguglizni a választ.

Egy hétköznapi példa: múltkor véletlenül túl sok borsot raktam a káposztástésztába. Hiába tettem rá több cukrot, kellemetlenül csípős maradt, meg azért instant diabéteszbombává sem akartam változtatni a kaját.

Megkérdeztem a chatGPT-t, mit tegyek, és azt mondta (néhány egyéb tipp mellett), hogy tegyek rá tejfölt. Lehet ez másnak kézenfekvő, de nekem isteni szikra volt, és azóta imádom a tejfölös cukros káposztás tésztát :D

2023. ápr. 6. 20:27
 5/23 A kérdező kommentje:

[link]

Próbáld ki.

2023. ápr. 6. 20:45
 6/23 anonim ***** válasza:
Köszönöm
2023. ápr. 6. 20:45
 7/23 A kérdező kommentje:
Én depresziós vagyok és én ma is beszéltem vele és segített. Sok kérdés foglalkoztat és meg lehet vitatni vele dolgokat. Elmondta, hogy mit tegyek, hogy jobban legyek, miket próbálhatok ki... Edig pozitív a tapasztalat.
2023. ápr. 6. 20:50
 8/23 anonim ***** válasza:
72%
Meg Jobban eltávolítja az embereket egymástól, nem lesz ennek jó vége.
2023. ápr. 6. 21:02
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

én is szoktam használni, fordításra leginkább

nem mindig mond jót, de 90%-ban igen

egyéb magánéleti kérdéseket is feltettem, mintha kb egy pszichológus lenne, de ott csak a sablon válaszokat hozta

2023. ápr. 6. 21:09
 10/23 anonim ***** válasza:
82%
Úgy egy évtizede a snape-bottal😅
2023. ápr. 6. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!