Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Velem mi lehet a baj? Miért...

Velem mi lehet a baj? Miért vagyok selejt? Min kellene változtassak?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok. Nem volt még párkapcsolatom.

Egyetlen egy fiú hívott el egyetlen egyszer randira. Annak is csúnya vége lett, mert csak az exét akarta visszaszerezni. Ebbe félig-meddig belehaltam, és hiába telt el több hónap, még mindig fáj, mert egy hónapig hülyített.

És ennyi. Ennyi tapasztalatom van a fiúkkal. Pedig már annyi mindenen változtattam, hogy szebb legyek, a komfortzónámon kívül is tök sokat vagyok, próbálok ismerkedni, de nem megy, nem kellek senkinek. Más meg a kisujját se mozdítja, küld egy streaket snapchaten és már akad jelentkezője bőven, akik közül válogatnak.

Valami baj van velem, hogyha senkinek nem tetszek, hogyha nincs senkim, és soha nem is volt. Még a kezem se fogta meg senki sose.

Már a sok visszautasítás után eljutottam arra a pontra, hogy bántom magam. Ütöm az egyik karomat és a fejemet ököllel. Úgy érzem, hogy másképp nem tudom megoldani, és megérdemlem a fizikai bántalmazást, mert selejt ember vagyok, és a felgyülemlett feszültséget magammal kapcsolatban le kell vezessem. Magamon.

2023. ápr. 5. 22:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
95%

17-esnek van igaza.

Mit számít mi mit mondunk? A pozitívat nem fogadod el, a negatív rosszabb hatással van rád.

Menj orvoshoz.

2023. ápr. 6. 14:05
 22/26 A kérdező kommentje:

A pszichológus nem opció, legalábbis jelenleg. Plusz nem hiszem, hogy segítene, voltam már egy másik gond miatt, és ott akkor se lett jobb, csak rosszabb. Szerintem vele is összevesznék, mert egyszerűen nem tudok másképp gondolkodni. Ha rosszul vagyok lelkileg (mint akkor, mint most), akkor nem tudom a gondolkodásmódomat megváltoztatni, és csak hajtom az igazamat, főleg hogyha a másik fél klisés hülyeséget puffogtat.

Nekem se jó így, és egyre jobban azt érzem, hogy már semmi se jó így, kezd kicsúszni a lábam alól a talaj.

Most is voltunk sétálni fiúk-lányok vegyesen. Eggyel több lány volt, mint fiú. Ment a szokásos poénkodás. Megláttak egy lakókocsit és elkezdte az egyik fiú, hogy "Na pont jól vagyunk, mindenkinek lesz párja (a szexhez), P meg addig tartja a gyertyát vagy vakuzik". Nyilván sejteni lehet, hogy ki az a P...

De akárcsak felhozatnám példának a fél évvel ezelőtt történteket is, számtalan történet van ezekről az esetekről, amikor még poén kedvéért se vagyok.

2023. ápr. 6. 21:57
 23/26 anonim ***** válasza:

"apám 43 éves kopasz, sörhasú barátjától kapok egy ilyet, hogy "Ha 20 évvel fiatalabb lennék, akkor megd..álak""

Miért tűrsz ilyet? Elmondtad apádnak?

2023. máj. 2. 12:06
 24/26 A kérdező kommentje:
Mert mit kellene csinálnom? Úgyis az lenne, hogy nem mondott semmi rosszat?
2023. jún. 5. 18:50
 25/26 anonim ***** válasza:
Ha apádban nem bízol, az nagy baj. Nem adná a lányát méltatlannak! Mondd el neki, hogy mit mondott neke a "barátja". Biztos melléd áll, és beszél az illetővel.
2023. jún. 7. 10:14
 26/26 anonim ***** válasza:

“már annyit változtattam, annyit igyekeztem” – Ne akarj megváltozni és megfelelni. Csak az kelljen neked, akinek te kellesz, az eredeti te.

“Már nincsenek is elvárásaim, csak jöjjön valaki” Akárki nem jó és nem kell neked, és akinek te nem kellesz, az miért kéne neked. Ebből semmi jó nem sülhet ki, csak alárendelt lehetnél így.

“miért ne verjem szét akár mind a két karomat is a fejemmel együtt” – ha szétvered magad, csak kék leszel, de semmiképp se vonzó. Hozd a legjobb formádat, és akkor találod meg a hozzád illő legjobbat. Ha te nem becsülöd magad, hogy becsülhetne más?

2023. jún. 7. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!