Velem mi lehet a baj? Miért vagyok selejt? Min kellene változtassak?
18 éves vagyok. Nem volt még párkapcsolatom.
Egyetlen egy fiú hívott el egyetlen egyszer randira. Annak is csúnya vége lett, mert csak az exét akarta visszaszerezni. Ebbe félig-meddig belehaltam, és hiába telt el több hónap, még mindig fáj, mert egy hónapig hülyített.
És ennyi. Ennyi tapasztalatom van a fiúkkal. Pedig már annyi mindenen változtattam, hogy szebb legyek, a komfortzónámon kívül is tök sokat vagyok, próbálok ismerkedni, de nem megy, nem kellek senkinek. Más meg a kisujját se mozdítja, küld egy streaket snapchaten és már akad jelentkezője bőven, akik közül válogatnak.
Valami baj van velem, hogyha senkinek nem tetszek, hogyha nincs senkim, és soha nem is volt. Még a kezem se fogta meg senki sose.
Már a sok visszautasítás után eljutottam arra a pontra, hogy bántom magam. Ütöm az egyik karomat és a fejemet ököllel. Úgy érzem, hogy másképp nem tudom megoldani, és megérdemlem a fizikai bántalmazást, mert selejt ember vagyok, és a felgyülemlett feszültséget magammal kapcsolatban le kell vezessem. Magamon.
A pszichológus meg fogja magyarázni, amint feltárjátok a traumáidat gyerekkortól kezdve.
Neki van eszköztára ehhez, a kérdésekkel irányít. Itt nincs pszichológus, mindenki a saját értékrendje, hite, életútja alapján tud válaszolni. Neked még ott tart a hited, hogy de másnak ez, meg másnak az van már ennyi idős korára. Szeretnél egy szinte pontokba szedett, kész listát, hogy hogy élj, min változtass. Nincs ilyen lista. Mert az egyénileg van benned. Ezért nem fog itt tudni senki válaszolni. Nem ismerünk.
Te már eldöntötted hogy senki nem fog veled semmit csinálni. Akkor mit vársz?
A hozzáállásoddal magarázom.
Én 20 fölött jöttem össze az első pasimmal. Na akkor mi van? Semmi. Pszichológus!
Azt várom, hogy mondja meg valaki, hogy mi a qrva isten bajom van nekem? Mi velem a baj? Amikor már annyit változtattam, annyit igyekeztem, és még így is nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, és még 1000 nem. Valami van velem. Ha normális lennék, akkor lennének visszajelzések. A hiba bennem van, csak nem tudom, hogy mi. Már nincsenek is elvárásaim, csak jöjjön valaki, és így se. Engem elhívtak a Mekibe és ez olyan nagy dolog volt, mert sose senki nem hív el sehova, sose senki nem vesz észre.
Hogy ne legyek szeretetéhes, hogyan szeressem magam, miért ne verjem szét akár mind a két karomat is a fejemmel együtt, hogyha apám 43 éves kopasz, sörhasú barátjától kapok egy ilyet, hogy "Ha 20 évvel fiatalabb lennék, akkor megd..álak"? Erre szeressem magam? Erre fel? Nem vagyok méltó senkinek a szeretetére se. Persze, hogy szétverem a karom. Meg utálom magam.
Nem zúdítom ezt senkire se, kizárólag magamra.
"Azt várom, hogy mondja meg valaki, hogy mi a qrva isten bajom van nekem? Mi velem a baj? "
Menj el pszichológushoz!Tényleg azt várod hogy a billentyűzet előtt ülő Pistike fog neked válaszolni?
Mindegy mit mondunk úgy se jó neked. Egy szakember segíthet de csak ha te is akarod.
Menj orvoshoz.
Ha gondolod, kitehetsz itt is képet, biztos lesz hódolód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!