Egyedülálló nők, férfiak! Nektek mennyi a fizetésetek és mennyit kell havonta fizetni albérletre és rezsire?
Csak kíváncsiságból:)
27F
#2.Valószínű azért lettél lepontozva, mert az átlag magyarhoz képest jól élsz.
Nettó 1 millió havonta, saját ingatlan, se hitel se semmi...az ilyet nem sok ember engedheti meg magának.
Ettől függetlenül nem veled van a baj, hogy leírtad az igazat ( reméljük tényleg igaz), hanem a sok irigy emberrel. Tipikus magyar mentalitás.
Na ezért lettél lepontozva.
10#
Engem meg az 5#-os választ is.
Egy olyan kérdésre,ahol nincs jó vagy rossz válasz, mindig lepontozzák azt, akinek egyszerűen nem tetszik a válasza a többségnek. A gyakorin ez nem ritka.
Van ahol az a kérdés, hogy dolgoznál-e akkor is,ha hirtelen annyi pénzhez jutnál, hogy nem szorulnál rá életed végéig. Röpködtek a pirosok azokra,akik azt merték írni, hogy igen (pl én),mert mondjuk szeretik a munkájukat vagy van egy jól működő vállalkozásuk és nem akarnák feladni. Én sajnos nem keresek nettó 1 milliót,de nem pontoztam le egyikőtöket sem ;)
350-t keresek, olyan 90 megy el lakhatásra. Hitelem nincs. Félrerakni már nem tudok annyit,mint korábban,de nem lehetetlen, nem panaszkodok. Ezt az évet kihúzom a melóban, hogy annyival több tapasztalatom legyen és keresek jobb lehetőségeket.
Téged meg azért, mert a szüleiddel élsz. Ennyire egyszerű. Ilyenek sajnos az emberek, főleg itt ezen az oldalon.
Nincs is ezzel semmi baj. Nem könnyű persze, de sok kitartással elfogod érni azt, amit szeretnél.
Sok szerencsét és erőt kívánok neked! :)
ha most vennék házat (hitellel), akkor kb 100 maradna, ha egyedül élnék.
Ez nagyon kevés, kajára pont elég, de ruhára, szórakozásra meg nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!