Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyedülálló nők, férfiak! Nek...

Egyedülálló nők, férfiak! Nektek mennyi a fizetésetek és mennyit kell havonta fizetni albérletre és rezsire?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból:)

27F

2023. ápr. 5. 03:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%

#2.Valószínű azért lettél lepontozva, mert az átlag magyarhoz képest jól élsz.

Nettó 1 millió havonta, saját ingatlan, se hitel se semmi...az ilyet nem sok ember engedheti meg magának.

Ettől függetlenül nem veled van a baj, hogy leírtad az igazat ( reméljük tényleg igaz), hanem a sok irigy emberrel. Tipikus magyar mentalitás.

Na ezért lettél lepontozva.

2023. ápr. 5. 10:18
 12/24 anonim ***** válasza:
95%

10#

Engem meg az 5#-os választ is.

2023. ápr. 5. 10:57
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Egy olyan kérdésre,ahol nincs jó vagy rossz válasz, mindig lepontozzák azt, akinek egyszerűen nem tetszik a válasza a többségnek. A gyakorin ez nem ritka.

Van ahol az a kérdés, hogy dolgoznál-e akkor is,ha hirtelen annyi pénzhez jutnál, hogy nem szorulnál rá életed végéig. Röpködtek a pirosok azokra,akik azt merték írni, hogy igen (pl én),mert mondjuk szeretik a munkájukat vagy van egy jól működő vállalkozásuk és nem akarnák feladni. Én sajnos nem keresek nettó 1 milliót,de nem pontoztam le egyikőtöket sem ;)

350-t keresek, olyan 90 megy el lakhatásra. Hitelem nincs. Félrerakni már nem tudok annyit,mint korábban,de nem lehetetlen, nem panaszkodok. Ezt az évet kihúzom a melóban, hogy annyival több tapasztalatom legyen és keresek jobb lehetőségeket.

2023. ápr. 5. 11:38
 14/24 anonim ***** válasza:
52%

Téged meg azért, mert a szüleiddel élsz. Ennyire egyszerű. Ilyenek sajnos az emberek, főleg itt ezen az oldalon.

2023. ápr. 5. 12:35
 15/24 anonim ***** válasza:
86%
14# igen, eszrevettem. 0-rol kell epitenem a jovot. Nincs semmi vagyonom, nem oroklok semmit. Szuleim se gazdagok.
2023. ápr. 5. 13:26
 16/24 anonim ***** válasza:
83%

Nincs is ezzel semmi baj. Nem könnyű persze, de sok kitartással elfogod érni azt, amit szeretnél.

Sok szerencsét és erőt kívánok neked! :)

2023. ápr. 5. 13:29
 17/24 A kérdező kommentje:
Tehát nagy átlagban mindenkinél olyan 150 000ft körüli a "költő pénz" ?
2023. ápr. 5. 13:51
 18/24 anonim ***** válasza:
82%
Ha költőpénz alatt arra gondolsz, hogy ez már nem tartalmazza a kötelező jellegű kiadásokat (albi,rezsi meg ilyenek), ne hidd, hogy ez sok. :( A kaja retek drága, még ha nem is jársz étterembe, meg nem rendelsz, hanem mindig magadnak főzöl,ez kb el is fogy (főleg ha nemcsak magadnak főzöl). Arról nem is beszélve, hogy bármikor becsúszhat egy váratlan kiadás (baj van a kocsival, fogorvos stb), amitől már szépen megcsappan ez az összeg.
2023. ápr. 5. 14:45
 19/24 A kérdező kommentje:
#18 persze, tudom, én is egyedül élek albérletben, és a 150k körüli pénz,(nekem is kb. ennyi marad ha mindent kifizettem) ami kell ételre, ruházkodásra, egyéb szükségletekre, plusz eljárni szórakozni sem árt, ahhoz kifejezetten kevés.
2023. ápr. 5. 14:53
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

ha most vennék házat (hitellel), akkor kb 100 maradna, ha egyedül élnék.

Ez nagyon kevés, kajára pont elég, de ruhára, szórakozásra meg nem...

2023. ápr. 5. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!