Nagyon hiányzik a családom és az otthonom. Nem tudom mi legyen. Hogy döntenél?
Külföldön élek. Már egy ideje tervezgetem hogy hazaköltözök Magyarországra. Eredetileg idén ősz-év vége lenne a céldátum.
A környezetemben, és otthon is többen mondják hogy ne menjek mert annyira rossz most otthon élni hogy ha tehetem inkább maradjak ahol vagyok (Ny-Európa). De már annyira elegem van az ittlétből. Nem tudom meddig bírom még idegekkel. Hiányzik a családom, hiányzik az otthoni életem. Egyszerűen húznak haza az érzelmeim. Amúgy is összeszedtem már magam eléggé, közben egyedül vagyok, kb csak dolgozok azt ennyi.
Tenyleg annyira rossz otthon?
Attol fugg.
Gondolom a penznek nagy szerepe volt h kimentel. Talan jovodet is arra epitetted volna. De lehet sok minden nem ugy alakult. Nehezzen vagy egyaltalan nem sikerult beilleszkedned. Ez nem megy rögtön. Kell 1 -2 mindenkinek.
En a helyedben nagyon meghuznam ezt a par honapot. Aztan lehet nyar vege fele mar haza is jonnek. Csak h kijusson a jobol ne csak a depresszios hidegbe erkezz haza.
Aztan meglatod h mi a helyzet itthon. Ha talpra esett vagy, itt is boldogulni fogsz. De ha meg se, ott lesz a lehetőseg h ujra kimenj.
Hát nézőpont kérdése. Én Ukrajnából jöttem, gazdaságilag sokkal jobb Magyarország, persze lenne miben fejlődni. Az egészségügy pl, de az ukrán ettől még rosszabb. Oktatás az tényleg gatya, de egyébként sok minden szerintem nagyon jó. Sok lehetőség van, első év nagyon nehéz volt semmi nélkül, de mára már havi cca. 2000€ megkeresek nettóba tapasztalt barberként.
35F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!