Itt mindig az a helyes válasz a többiek szerint ami a kérdező ellen szól?
Nem tudom, lehet tévedek, de ha nekem nem tetszik más kérdése, mert hülyeséget kérdez, akkor szimplán nem válaszolok rá és kész. Ha meg mégis válaszolok, mivel én döntöttem úgy, hogy válaszolok, akkor igyekszem normálisan. Nem kötelező válaszolni.
Nem azt mondom, hogy én még sose írtam egy paprikásabb választ se. Előfordul velem is, de én most azokra gondolok, akik rendszeresen ilyen stílusban írnak, és szerintük ez rendben is van.
Azért idegesítő, mert nem elég, hogy az emberrel a munkahelyen lekezelők, a postán lekezelők, és még a neten is viselje el, csak azért mert valakinek nem tetszik a kérdés. Arról nem is beszélve, hogy ne csináljuk már úgy, mintha az emberrel sose fordult már volna elő, hogy hülyeséget kérdez a való életben. Ezek emberi dolgok, ezen az oldalon nem is az együgyű kérdésekkel van a legnagyobb baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!