Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Itt mindig az a helyes válasz...

Itt mindig az a helyes válasz a többiek szerint ami a kérdező ellen szól?

Figyelt kérdés
Nagyon ezt veszem észre sajnos. Ha kiírok egy normális értelmes összeszedett választ ami próbál segíteni a kérdezőnek az adott szituációban akkor lepontoznak és egyből belém kötnek. De más normális válaszoknál is így szokott ez lenni. A biztosan megcsal, a te hibád, te rontottad el, te voltál a hülye, te tehetsz róla válaszokon kívül itt semmi sem helyes? Miért kell a szegény kérdezőkben egyből rossz érzést kelteni, hogy fixen ő a hibás holott, ha végig olvasnák a kérdést simán rájöhetnének, hogy nem. Ennek akkor így mi értelme van? Nem segítő szándékkal van itt a többség csak kiélni azt, hogy szapulhatnak valakit. Nagyon toxic ez a közösség már ami itt van.
2023. ápr. 1. 18:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
#20 Abban igazad van, hogy tényleg kisebbségről van szó, viszont a válaszod többi részével nem értek egyet. Ha valaki tényleg olyan egyértelműt kérdez (szintén a 8-as válaszban volt rá példa), akkor oké, lehet piszkálni. De mondjuk az a kérdező, akit példának hoztam fel, direkt saját tapasztalatokra kérdezett rá. Erre odaírogatták neki, hogy Google. Amikor meg leírta, hogy de őt tapasztalatok érdekelték volna, rákeresni ő is tud, akkor meg ment a hiszti. De igen, tényleg kisebbségben vannak az ilyen kérdések.
2023. ápr. 1. 21:24
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, lehet tévedek, de ha nekem nem tetszik más kérdése, mert hülyeséget kérdez, akkor szimplán nem válaszolok rá és kész. Ha meg mégis válaszolok, mivel én döntöttem úgy, hogy válaszolok, akkor igyekszem normálisan. Nem kötelező válaszolni.

Nem azt mondom, hogy én még sose írtam egy paprikásabb választ se. Előfordul velem is, de én most azokra gondolok, akik rendszeresen ilyen stílusban írnak, és szerintük ez rendben is van.

Azért idegesítő, mert nem elég, hogy az emberrel a munkahelyen lekezelők, a postán lekezelők, és még a neten is viselje el, csak azért mert valakinek nem tetszik a kérdés. Arról nem is beszélve, hogy ne csináljuk már úgy, mintha az emberrel sose fordult már volna elő, hogy hülyeséget kérdez a való életben. Ezek emberi dolgok, ezen az oldalon nem is az együgyű kérdésekkel van a legnagyobb baj.

2023. ápr. 1. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!