Itt mindig az a helyes válasz a többiek szerint ami a kérdező ellen szól?
Nyugi emberek nem ez a kutyás csaj vagyok, bár azt sem értem, hogy ezt miből logikáztad ki kedves #9. Na meg persze van itt is 1-2 válasz ami szerintem korrekt mégis le van pontozva gondolom ezt már csak direktből.
Téged tuti láttalak már nagyon sok kérdés alatt válaszolni. A fogalmazásmódod és a szóhasználatod alapján szinte biztosra veszem. Pontosan olyan ember vagy mint amilyenre utaltam a kérdésben. Ha hiszed, ha nem én azért regisztráltam mert láttam olyan kérdéseket amikre tudtam a választ és azt hogy mit kellene csinálnia a kérdezőnek. Szóval segítő szándékkal lennék itt elvileg + Burgonyáró is ugyanezt el tudnám mondani mert őt is akárhányszor látom egy kérdés alatt mindig korrekten normálisan ír le mindent, minden rossz indulat nélkül.
De köszönöm a válaszát mindenkinek. :)
Ez a második kérdésem. :) Szóval nem fő a fejem e miatt nyugi. Lehet számodra ez hihetetlen de az a te bajod, léteznek még jó indulatú emberek.
De én itt le is zártam veled, nem fogom tovább ragozni ahogyan neked sem kell.
Az azért elég vicces, hogy az itt született válaszok egy része a kérdezőt igazolja, miközben vérmesen ellenkezik vele.
Amúgy a 8-as nagyon jól összeszedte, a hülye kérdésekre nem véletlen támadnak rá a válaszolók. Hozzátennék még egy 5. kategóriát, az uszító kérdéseket, amelyeknek annyi a célja, hogy összeugrasszák a válaszolókat. Általában a nők és férfiak közötti ellentétek a téma, de persze van más is. Pl. a múltkor volt egy kérdés, hogy gusztustan-e, ha valaki válogatós ételek terén. Vagy 10 oldalon keresztül ment az értelmetlen picsogás, mert ugye mindenki életének legfontosabb aspektusa az, hogy a kollégája/szomszédja/nagynénje/keresztapja/stb mit eszik meg és mit nem. Ha meg valaki odaírta, hogy provokáció, akkor le lett pontozva meg töröltették a válaszát.
Persze ott van a 6. kategória is, amikor tényleg csak szidják a kérdezőt. Láttam már olyan kérdést, hogy egy tök szimpla kérdést tett fel, nem hergelős, nem is rokonos, nem is uszítós, erre neki estek. A múltkor láttam egy régebbi kérdést a lovas kategóriában, egy lány lovardát keresett kipróbálásra. Semmi rossz nem volt a kérdésben, erre úgy nekiestek a válaszolók, mintha valami sértőt írt volna. Van ilyen is sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!