Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Itt mindig az a helyes válasz...

Itt mindig az a helyes válasz a többiek szerint ami a kérdező ellen szól?

Figyelt kérdés
Nagyon ezt veszem észre sajnos. Ha kiírok egy normális értelmes összeszedett választ ami próbál segíteni a kérdezőnek az adott szituációban akkor lepontoznak és egyből belém kötnek. De más normális válaszoknál is így szokott ez lenni. A biztosan megcsal, a te hibád, te rontottad el, te voltál a hülye, te tehetsz róla válaszokon kívül itt semmi sem helyes? Miért kell a szegény kérdezőkben egyből rossz érzést kelteni, hogy fixen ő a hibás holott, ha végig olvasnák a kérdést simán rájöhetnének, hogy nem. Ennek akkor így mi értelme van? Nem segítő szándékkal van itt a többség csak kiélni azt, hogy szapulhatnak valakit. Nagyon toxic ez a közösség már ami itt van.
2023. ápr. 1. 18:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%
Jobb hát. A végére már ilyeneket dumált, hogy bár 18 éves diák, több ezer eurós kutyája van, de dolgozik és eltartja a kutyát, sőt a nagyit is, meg kb. mindenkit.
2023. ápr. 1. 19:12
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
#10 Igaz, mi válaszolók is elvittük szapi leszel irányba, miután kijelentette, hogy tenyésztőnek készül, de hát az akkori részinformációk alapján még jogos is volt a feltételezés. Aztán kiírt egy kérdést, hogy itt mindenki bunkó? (Mondom igen, még te is. :D) Gyanús, hogy ezzel telt a szombatja, hogy itt rinyál. Csak akkor minek akar második kutyát, ha egy ilyen szép szombaton az elsővel sem foglalkozik, mert idejár hisztizni.
2023. ápr. 1. 19:13
 13/22 A kérdező kommentje:

Nyugi emberek nem ez a kutyás csaj vagyok, bár azt sem értem, hogy ezt miből logikáztad ki kedves #9. Na meg persze van itt is 1-2 válasz ami szerintem korrekt mégis le van pontozva gondolom ezt már csak direktből.

Téged tuti láttalak már nagyon sok kérdés alatt válaszolni. A fogalmazásmódod és a szóhasználatod alapján szinte biztosra veszem. Pontosan olyan ember vagy mint amilyenre utaltam a kérdésben. Ha hiszed, ha nem én azért regisztráltam mert láttam olyan kérdéseket amikre tudtam a választ és azt hogy mit kellene csinálnia a kérdezőnek. Szóval segítő szándékkal lennék itt elvileg + Burgonyáró is ugyanezt el tudnám mondani mert őt is akárhányszor látom egy kérdés alatt mindig korrekten normálisan ír le mindent, minden rossz indulat nélkül.

De köszönöm a válaszát mindenkinek. :)

2023. ápr. 1. 19:39
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
#13 Hát akkor legyél itt csak válaszolgatni, de ne kérdezz és nem fő a fejed. :D
2023. ápr. 1. 19:41
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
#13 Jujj és közben látom, hogy #2 is én voltam, pedig reflexből tippeltem a tartalomra és válaszoltam. :D
2023. ápr. 1. 19:42
 16/22 A kérdező kommentje:

Ez a második kérdésem. :) Szóval nem fő a fejem e miatt nyugi. Lehet számodra ez hihetetlen de az a te bajod, léteznek még jó indulatú emberek.

De én itt le is zártam veled, nem fogom tovább ragozni ahogyan neked sem kell.

2023. ápr. 1. 19:46
 17/22 anonim ***** válasza:
32%
Elég nagy baj, ha a második kérdésedben már ilyenekre kérdezel rá. Ugye bölcsebb maradtál volna... Nekem pl. még egy kérdésem sincs, mert van könyvtárjegyem, internetem és nem vagyok funkcionális analfabéta. :)
2023. ápr. 1. 19:56
 18/22 anonim ***** válasza:
15%
És amúgy a kérdésed alapján itt mindenki jóindulató, csak te nem. Az én jóindulatomról meg nem az interneten fognak nekem nyilatkozgatni idegen gyökerek, mert ugye én nem kérdeztem, kérdeznem sem kell, van életem. :)
2023. ápr. 1. 19:57
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Az azért elég vicces, hogy az itt született válaszok egy része a kérdezőt igazolja, miközben vérmesen ellenkezik vele.

Amúgy a 8-as nagyon jól összeszedte, a hülye kérdésekre nem véletlen támadnak rá a válaszolók. Hozzátennék még egy 5. kategóriát, az uszító kérdéseket, amelyeknek annyi a célja, hogy összeugrasszák a válaszolókat. Általában a nők és férfiak közötti ellentétek a téma, de persze van más is. Pl. a múltkor volt egy kérdés, hogy gusztustan-e, ha valaki válogatós ételek terén. Vagy 10 oldalon keresztül ment az értelmetlen picsogás, mert ugye mindenki életének legfontosabb aspektusa az, hogy a kollégája/szomszédja/nagynénje/keresztapja/stb mit eszik meg és mit nem. Ha meg valaki odaírta, hogy provokáció, akkor le lett pontozva meg töröltették a válaszát.

Persze ott van a 6. kategória is, amikor tényleg csak szidják a kérdezőt. Láttam már olyan kérdést, hogy egy tök szimpla kérdést tett fel, nem hergelős, nem is rokonos, nem is uszítós, erre neki estek. A múltkor láttam egy régebbi kérdést a lovas kategóriában, egy lány lovardát keresett kipróbálásra. Semmi rossz nem volt a kérdésben, erre úgy nekiestek a válaszolók, mintha valami sértőt írt volna. Van ilyen is sajnos.

2023. ápr. 1. 20:43
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
#19 De az utolsó bekezdésben említettek azért a szűk kisebbség. Én vallom azt, hogy ha valaki olyat kérdez, amit felnőtt emberként tudhatna, akkor megadom a választ, de cserébe egy kis élcelődést el kell tudni viselni, tudniillik apját kellett volna 10 évvel korábban megkérdezni a témában, most meg a guglit. Szerintem ennyi élvezet nekem is kijár, és elég baj, ha valaki ennyit nem bír viselni. Aki ennyire felhúzza magát néhány válaszoló bunkóságán, az hogy viseli a saját munkahelyén felmerülő konfliktusokat? Belegondolni sem merek...
2023. ápr. 1. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!