Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet hogy a volt osztály...

Hogy lehet hogy a volt osztálytársamnak ennyire csodálatos párkapcsolata van, míg nekem nem?

Figyelt kérdés
A volt osztálytarsamat már egy év járás után eljegyezte a parja, míg én már több ideje együtt vagyok a barátommal, es még se. Szinte állandoan kiteszi a boldog nyaralásokat, és kirándulásokat, mindegy hogy milyen evszak van, mégis mindig kimozdulnak valahova. Meg megmutatja hogy miket kap a pasijától szülinapra, névnapra, valdntin napra stb. Meg szinte állandóan étteremről, étteremre járnak, a pasi biztos odavan érte. Ezek nagyobb dolgok mint amiket én kapok a barátomtól, aki tavasszal se hajlandó velem menni sehova.
2023. ápr. 1. 14:31
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Talán mert

- más a kapcsolatuk dinamikája

- mást jelent számukra a házasság

- nyíltan beszélnek a kapcsolattal szembeni elvárásaikról

- jobban választottak

- elkötelezettebbek

Stb.

De mint minden ilyen kérdéshez, ide is leírom: kérd meg Te az ő kezét, ha olyan fontos ez.

2023. ápr. 1. 14:34
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Ezt láttatják magukról a közösségi felületen. A háttérben meg lehet, hogy minden pénzüket elverik erre, csak azt nem teszik ki.
2023. ápr. 1. 14:45
 3/5 anonim ***** válasza:
93%

Manapság is vannak olyan emberek, akik 19 évesen már eljegyzik egymást. Vagy bejön és hosszútávú lesz, vagy nem.

És vannak olyanok, akik majd 30 évesen vágnak bele, 5-10 év kapcsolat után.

Ha te arra vágysz, hogy a pasikád ide oda vigyen, meg 1 év után eljegyezzen, 2 év után jöjjön a gyerek, akkor hagyd el a pasid, és keress egy másikat.

2023. ápr. 1. 14:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne azt nézd, hogy ki mit tesz ki a közösségi oldalra, mert egy kapcsolat elég sokrétű tud lenni, s nem tudhatod, hogy mi húzódik a háttérben, amit nem osztanak meg különböző felületeken.

A kapcsolatodat ne máséhoz mérd. Neked kell tudnod mit szeretnél az életben, s egy kapcsolattól. Ha szeretnél étterembe menni, kirándulni, kimozdulni, de ez nem történik meg, akkor beszélj azzal, akivel kapcsolatban vagy. De ne azért akard ezeket, mert másnál ez megvan.

2023. ápr. 1. 19:22
 5/5 anonim ***** válasza:
40%
Ez a kérdés remekük illusztrálja hogy mi a fontos a mai nőknek: a pénz meg a külsőségek. Te se szereted a párod, csak azért vagy vele együtt hogy lehessen mondani hogy van pasid. Dobd ki és keress magadnak valami pénzes majmot, aki minden nap étterembe visz meg minden héten nyaralni.
2023. ápr. 1. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!