Mit csináltok azokon a napokon, amikor egyedül vagytok mondjuk hétvégente (amikor nem barátokkal/családdal töltitek az időt)?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 1. 13:36
1/16 anonim válasza:
Olvasok, sorozatot nézek, takarítok ha jó idő van elmegyek sétálni. Nekem alapvetően jól szokott esni egy ilyen laza nap, amikor feltölt a szociális igényem.
2/16 anonim válasza:
Rendberakom a lakást és közben podcastet vagy zenét hallgatok, elmegyek túrázni/kirándulni vagy valahová enni, ha rossz az idő akkor olvasok, sorozatot/filmet nézek, kipróbálok valamilyen új receptet, játszom valamilyen számítógépes játékkal. Mihez van épp kedvem, szeretek egyedül lenni.
4/16 anonim válasza:
🙂
Tanulok, elég sokat, mint pl.:
- döntés tudománya,
- irányítástudomány,
- szervezés és vezetés,
- gondolkodási módszerek,
- angol nyelv,
- német nyelv.
Mellette nézek sorozatot, illetve kutyázok.
5/16 anonim válasza:
rendberakom a lakást, mivel sok minden könnyebb, ha nincs más ott rajtam kivül
tanulok (most angolul és oroszul)
zenélek
festek
olvasok
szobanövényeket ápolok
filmeket nézek - habár ez félig a tanulás kategória is
zenét hallgatok
fözök vagy sütök - hobbiból
sétálok
összefoglalva jól érzem magam
6/16 anonim válasza:
Elintézem, amit kell, rendezgetem a lakást, kertészkedek (ma délelőtt ez volt), olvasok, filmet nézek, elviszem a kutyát egy nagyobb sétára stb.
7/16 anonim válasza:
Idomítom sikertelenül a cicákat, elmegyek bringázni, főzök vagy épp nézek valami sorozatot vagy próbálok barkácsolni sikertelenül. Igazából alapvetően le tudom magam kötni egyedül is.
8/16 anonim válasza:
Kiülök olvasni, ha szép az idő, ha nem, akkor bent olvasok, sorozatot nézek (mindkettőt angolul, németül), új recepteket próbálok ki, zenét hallgatok, gyakorizom, vagy épp (nyelveket) tanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!