Ha egy barátod meglátogatott párszor másik városból, nem kérted, de jött rendszeresen, majd ennek a költségeit szeretné elkérni, akkor hogyan lehet ezt rendezni?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 1. 10:48
11/16 anonim válasza:
Szerintem add neki oda a pénzt. Ilyen fos embertől, mint a barátod nekem nem kellene semmi, még az se, hogy miattam költsön pénzt bárhol.
12/16 anonim válasza:
Lúzer vagy, ha pénzt adsz neki. Ki nem szarja le, hogy mit mond? Ha hagyod, hogy lehúzzon, mert jajj, mit fognak mondani, akkor át is fognak verni folyamatosan.
Pont erre alapoz, hogy félsz tőle és ezért nem mered elküldeni a fszba. És be is jön neki, mert még itt is vannak olyan hülyék, akik arra bíztatnak, hogy adj neki pénzt.
Esetleg barátnőd nincs, akit gyorsan megdughatna, csak hogy bizti bizti ne mondjon rád senki rosszat?
13/16 anonim válasza:
Kérdező, szeretném elkérni a költségét annak, hogy elolvastam a kérdésed.
14/16 anonim válasza:
Ne adj neki egy ft-t se! Tiltsd le a fenébe mindenhol.
15/16 anonim válasza:
Nem hívtad, nem a te költséged.
16/16 anonim válasza:
Ez a létforma nem barát, hanem zsaroló / élősködő.
Mielőbb szakítsd meg vele a kapcsolatot, ha nem akarsz nagyobb költségvetésű bonyodalmakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!