Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha egy barátod meglátogatott...

Ha egy barátod meglátogatott párszor másik városból, nem kérted, de jött rendszeresen, majd ennek a költségeit szeretné elkérni, akkor hogyan lehet ezt rendezni?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 1. 10:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
Ő nem a barátod.
2023. ápr. 1. 10:50
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

El kell küldeni melegebb éghajlatra...

mégis, mi ez?? Hogy gondolta??

2023. ápr. 1. 10:53
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt előtte szokás megbeszélni. Semmit nem kérhet rajtad hivatalosan számon. Küldd el az anyjába, hogy ez nem lett megbeszélve.
2023. ápr. 1. 10:59
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló viccel válaszolnék.
2023. ápr. 1. 11:00
 5/16 anonim ***** válasza:
24%
Vagy fizetsz vagy térdelsz, rajtad múlik, melyiket választod.
2023. ápr. 1. 11:07
 6/16 anonim ***** válasza:
20%

Én oda adnám neki, hogy ne mondhassa, hogy "szemét vagyok" majd megkérném, hogy soha többet ne jöjjön és ne keressen. Szerintem ilyen helyzetben azzal tudsz visszavágni neki, ha szépen higgadtan odaadod neki, hogy legyen vele boldog. Mert szánalmas ezért pénzt kérni..

Ha visszavágsz meg beszólsz akkor csak az lesz belőle, hogy majd össze vissza hazudozik, hogy tartozol neki, meg ilyesmi..

2023. ápr. 1. 11:07
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Meg mondanám neki, hogy én nem kértem, hogy jöjjön. Az ő döntése volt ahogy az utazási költség kifizetésének eldöntése is. Ha előre megállapodtunk volna ezzel kapcsolatban valamiben, akkor oké, de így nem.

Esetleg kérdezd meg, hogy akkor beszáll e a rezsi fizetésébe ha mondjuk nálad volt a te fűtött lakásodban esetleg használta a vizet és élvezte a meleget. Vagy esetleg még fogyasztott is valamit.

2023. ápr. 1. 11:10
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
El kell hajtani, ilyen nincs. Ilyen "barátra" amúgy sincs szüksége az embernek. Akkor lenne jogos a kérése ha mondjuk a te érdekedben ment át, mert mondjuk ki kellett festeni a szobádat vagy kicserélte az alaplapot a számítógépeden. De akkor is az anyagiakban előre meg szoktak egyezni, vagy a segítség elvégzése után közvetlenül elszámoltok. De így utólag ez számomra értelmezhetetlen, hogy tavaly voltam nálad hétszer az idén meg kétszer és ennek a költségét meg adjad ide.
2023. ápr. 1. 11:14
 9/16 A kérdező kommentje:
Fizetni fogok, nehogy szó érje később a házat. Érdekemben jött, de személyesen nem jött oda, emellett elvárásokat is támasztott velem szemben.
2023. ápr. 1. 11:17
 10/16 anonim ***** válasza:
67%

Akkor maradj hülye. Te életed.

De egy pszichológussal konzultálnék.

2023. ápr. 1. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!