Ha egy barátod meglátogatott párszor másik városból, nem kérted, de jött rendszeresen, majd ennek a költségeit szeretné elkérni, akkor hogyan lehet ezt rendezni?
El kell küldeni melegebb éghajlatra...
mégis, mi ez?? Hogy gondolta??
Én oda adnám neki, hogy ne mondhassa, hogy "szemét vagyok" majd megkérném, hogy soha többet ne jöjjön és ne keressen. Szerintem ilyen helyzetben azzal tudsz visszavágni neki, ha szépen higgadtan odaadod neki, hogy legyen vele boldog. Mert szánalmas ezért pénzt kérni..
Ha visszavágsz meg beszólsz akkor csak az lesz belőle, hogy majd össze vissza hazudozik, hogy tartozol neki, meg ilyesmi..
Meg mondanám neki, hogy én nem kértem, hogy jöjjön. Az ő döntése volt ahogy az utazási költség kifizetésének eldöntése is. Ha előre megállapodtunk volna ezzel kapcsolatban valamiben, akkor oké, de így nem.
Esetleg kérdezd meg, hogy akkor beszáll e a rezsi fizetésébe ha mondjuk nálad volt a te fűtött lakásodban esetleg használta a vizet és élvezte a meleget. Vagy esetleg még fogyasztott is valamit.
Akkor maradj hülye. Te életed.
De egy pszichológussal konzultálnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!