Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fogászok, hova nézzek a...

Fogászok, hova nézzek a kezelés alatt?

Figyelt kérdés

senkinek se legyen kínos. Vagy a fogorvosnak, asszisztensnek mindegy?

Tudom, hogy rettentő hülyén hat a kérdés, de mindig kényelmetlenül érzem magam kezelés közben. Nézzek a szemébe? Nézzem az eszközeit? Vagy bambuljak a lámpába? Csukjam be a szemem? Váltogassam?

2023. márc. 31. 01:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én mindig becsukom a szemem, de azért, mert így nem látom, ahogyan a fúróval közelít a számhoz. :-)

Ha téged ezek nem zavarnak, akkor teljesen mindegy. Ha pl. nő vagy és ő egy jóképű férfi, akkor gyönyörködjél benne. :-)

2023. márc. 31. 10:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Amint előveszi a parkside behajtót én ki sem merem nyitni a szemem.
2023. márc. 31. 10:09
 13/14 A kérdező kommentje:
Ha sokáig csukva tartom a szemem, félek, hogy elalszom :D
2023. márc. 31. 20:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha nőnemű, aki kezel és te férfiból vagy, akkor magától értetődő, hogy mivel tudod "érzésteleníteni magad"...

Ismertem olyan fogászt, aki nőként - szerintem tudatosan - élt ezzel az opcióval! -Amíg a dekoltázsát bámultam, taknyom-nyálam csorgott és akár az egész állkapcsomat is kihúzhatta volna, ha rajta múlik...

2023. ápr. 2. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!