Fogászok, hova nézzek a kezelés alatt?
Figyelt kérdés
senkinek se legyen kínos. Vagy a fogorvosnak, asszisztensnek mindegy?
Tudom, hogy rettentő hülyén hat a kérdés, de mindig kényelmetlenül érzem magam kezelés közben. Nézzek a szemébe? Nézzem az eszközeit? Vagy bambuljak a lámpába? Csukjam be a szemem? Váltogassam?
2023. márc. 31. 01:16
2/14 anonim válasza:
Ez bennem is felmerült már. A szemébe semmiképp nem néznék. Lámpa elvakít. Vagy a plafont nézd vagy csukd be a szemed!
3/14 anonim válasza:
Na ez még sosem jutott eszembe, hogy ez probléma lenne. Gondolom valamilyen semleges helyre szoktam nézni. Leginkább azon gondolkodom, hogy meddig kell még ilyen fájdalmassan kényelmetlen helyzetben tartani a számat, nyakamat. Meg hogy az összevissza folyó nyáltól, nehogy köhögni kezdjek. Egyszer volt olyan, hogy a mellettem lévő asszisztens nő combját figyeltem.
4/14 anonim válasza:
Nekem az segített, hogy becsuktam a szemem és próbáltam terelni a gondolataimat. :D Mondjuk én a tű látványától képes vagyok falfehérré változni.
5/14 anonim válasza:
A szemeébe semmiképp ha jót akarsz.
7/14 anonim válasza:
Amíg a szàmban "dolgozik", addig csukva tartom a szemem, amikor épp eszközt cserél, vagy szünetel, akkor a plafont bámulom.
8/14 anonim válasza:
"Egyszer volt olyan, hogy a mellettem lévő asszisztens nő combját figyeltem."
Miért, hol volt az asszisztensno combja?? A székben felfelé van a fejed, ergo a plafon felé nézel.
9/14 anonim válasza:
8. Nem feltétlen. Volt nekem is olyan, hogy féloldalt kellett fordítani a fejem, amikor valamelyik alsó-hátsóval babrált.
10/14 anonim válasza:
Az én fogorvosom általában beszélget velem, úgyhogy a szemébe nézek, vagy nézem, amit csinál (amikor eszközt cserél), vagy ha kellemetlen éppen a dolog, akkor becsukom a szemem. Mondjuk nem tudom, hogyan érti a valaszaimat annyiból, hogy aaaááággghhh, de érti 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!