Szerintetek igaz ez a hír?
Én már az eredeti történetet is kétlem, mert a legtöbb esetben ösztrogén hatására olyan 2 héttől egy hónap, mire az első mellbimbó változások bekövetkeznek. Én másfél hónapja vagyok ösztrogénen, gyakorlatilag a második hét után annyira egyértelműen fájlaltam a melleimet, hogy ha nem a nemváltás lett volna a célom, tuti abbahagytam volna mindennek a szedését. És még most is simán el lehetne adni róluk, hogy férfi mellek.
A másik amit meg nem értek, miért nem tesztoszteron blokkolóval próbálkozott az orvos, az kis dózisban adagolva nem okozna semmi problémát.
"A másik amit meg nem értek, miért nem tesztoszteron blokkolóval próbálkozott az orvos, az kis dózisban adagolva nem okozna semmi problémát."
Jogos, azért elég durva hogy valami viselkedésbeli problémát ennyire invazíven, a hormonrendszerbe avatkozva akarnak megoldani.
Te meddig akarsz elmenni a nemváltásban? Arcot meg ádámcsutkádat is megműtteted? Csináltatsz "Bottom surgery"-t is?
Szerinted mekkorára nőnek majd meg a melleid?
A bőrödön meg az izmaidban/erőnlétben érzel változást?
Egyet értek, összességében nagyon furcsa az eset.
A többi kérdésedre válaszolva, nem igazán tervezek műtétet hereeltávolításon, lézeres szőrtelenítésen, meg esetleges hajbeültetésen kívül (ez utóbbinál is megvárnám, hogy mennyi haj jön vissza a tesztoszteron hiányától). Nemigen állok olyan anyagi helyzetben, hogy egy újonnan épült ház árát csak így magamra költsem.
A mellnövekedés általánosságban köthető ahhoz, hogy a családban a nőknek mekkora melle van, általában az alatt szokott megállni egy kosármérettel, én örülni fogok, hogyha lesznek kis normálisan kinéző melleim.
A bőröm már most sokkal szárazabb, kevesebb olajat termel, ritkábban is kell hajat mosnom, meg eltűnt a testszagom. Erősnek sose voltam erős, szóval annyira nem érzek ezen a téren változást, bár most már nem is próbálok "erős lenni" mert diszfóriát okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!