Így 2-3 év távlatából visszagondolva, volt valami, amit szerettetek a Covid lezárásokban és hiányoltok korábbról?
Tetszett az esti-éjjeli-reggeli csend; sajnos 2 kocsma és egy szórakozóhely van a közelünkben, 100-150 méteres sugarú körben, szóval az a fajta nyugi kellemes volt. Illetve a létszámkorlátozás is remek ötlet volt a boltokban, nem volt lökdösődés, és kényelmesen elfértünk. Távolságtartás dettó; végre nem lökdöstek a türelmetlen mögöttem állók.
Ami viszont nagyon nem hiányzik, az az online oktatás; gimi alatt katasztrófa volt (bár mindenki mentségére szóljon, egyik pillanatról kellett átállni a másikra), és egyetemen sem volt az igazi. Pl. nekem nem volt elég hatékony, pedig figyeltem, készültem rendesen, illetve akkori elsősként alig tudtam megismerni a csoporttársakat, szaktársakat.
Az a masszív, állandó maszk-maszkellenes, oltott-oltatlan konfliktus sem épp olyan dolog, amire szívesen emlékszem vissza, valamint a mindennapos bizonytalanságra sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!