Így 2-3 év távlatából visszagondolva, volt valami, amit szerettetek a Covid lezárásokban és hiányoltok korábbról?
Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolva akár, hogy kevesebb ember az utcán, alapvetően jobb levegő a kevesebb autós forgalom miatt, online oktatás/home office kiterjesztése, stb.2023. márc. 29. 09:37
2/12 anonim válasza:
Egyértelműen a home office (bár a mostani munkaköröm nem végezhető otthon, de az akkori teljes mértékben az volt)
3/12 anonim válasza:
Szerettem, hogy mindenkinek kellett a maszk!
4/12 anonim válasza:
A home office lehetősége hiányzik a legjobban! De a kevesebb ember az utcákon is jó volt, nem volt tömeg "csúcsidőben" sem, nem kellett idegbeteg autósokat kerülgetnem, mert a legtöbben otthon maradtak.
5/12 anonim válasza:
Lidliben létszámkorlát volt. Lehetett normálisan bevásárolni. Az jó volt.
6/12 anonim válasza:
Én se hiányolok semmit, az asszony ráadásul egészségügyis, úgyhogy rendesen rápörgött a témára, néha túlzásba is vitte. Nekem a home office azóta is tart szerencsére, bár előtte sem volt belőle gond.
7/12 anonim válasza:
Olcsó benzin ,nulla foralom. Élmény volt közlekedni
8/12 Metionin válasza:
Díjaztam, hogy végre helyeztek ki kézfertőtlenítőket a forgalmas helyekre, ezt már rég meg kellett volna tenni. Külföldön már 10 éve is volt pl. vasútállomáson. Plusz a home office lehetőségek kibővülése kedvező hatással volt az álláskeresésemre, mert így pályázhattam távolabbi munkára is anélkül, hogy költözni kelljen miatta.
10/12 anonim válasza:
Szerettem a sokkal nagyobb csendet körülöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!