Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak én vártam többet az...

Csak én vártam többet az élettől, csak én láttam bele többet mint ami van?

Figyelt kérdés

Egy két napja furcsa állapotban vagyok. Olyan se nem rossz, se nem jó. Csak vagyok. Megjegyzem egy depresszívebb időszak után.

Régen kölyökoromban boldognak láttam az életet, aztán kamaszként és fiatal 20 évesként pedig depressziós voltam. Most meg oylan semmilyenek érzem ezt az egészet.

Munka, munka és még több munka.

Közben persze Magyarország nem a legjobb hely. Meg úgy általában túl kell élni... Arra jöttem rá a civilizáció máz, egy vékony réteg.

Nem tudom elfogadni, hogy csak ennyi az élet, egy nagy "zuhanás" vagy egy eszeveszett haláltánc. Annyira kiábrándító ez az egész.

Titeket nem borzaszt el ez az egész? Ami ebben az országban meg ami a világban megy?

Annyira kiégett és kiábrándult vagyok.

Kiábrándultam mindenből.

2023. márc. 28. 19:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Én úgy látom a kortársaimmal, hogy az élet annyit ad, amennyi felelősséget vállaltál korábban. Lehet várni a csodát az élettől, kormánytól, de ha nem vállaltad a céljaidért a munkát, akkor nincs min csodálkozni, ha az élet ennyit ad. Én inkább megfordítanám, megtanulnék örülni annak, amit adott. Végülis úgy is nézhetjük hogy sosem elég, amit ad, de ez egy végtelen csapda.
2024. jún. 15. 06:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, csak engem már gyógyszereznek.
dec. 18. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!