Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen szemkontaktus az,...

Milyen szemkontaktus az, amikor azt mondják, hogy intenzíven a szemembe nézett?

Figyelt kérdés
Körülbelül milyen hosszúságú és honnan lehet tudni, hogy intenzív? Ezt érzi az ember?

2023. márc. 26. 15:52
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Érzi persze, csodálkozom, hogy te nem. Vagy még nem lett volna részed ilyesmiben, de azt kétlem. Mindenesetre furcsa.

Nekem rendszeresek az ilyenek. Folyton szemezik velem valaki, vagy mélyen a szemembe néz. Még idegenek is.

2023. márc. 26. 16:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem egészen idegennel történt, de azért annyira nem ismerjük egymást. Alapvetően mosolygós ember és egyszer eléggé a szemeimbe nézett, aztán mosolygott is. Bevallom akkor nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, de a minap kijött szóra egy barátnőmmel és szerinte ez nagyon pozitív dolog. Amikor ez történt, akkor egyébként nem éreztem semmiféle átütő erejű feelinget.
2023. márc. 26. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!