Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan gyakoroljam a szemkonta...

Hogyan gyakoroljam a szemkontaktust?

Figyelt kérdés
Valamiért kerülöm az emberekkel a szemkontaktust, ami nem épp jó, mert olyan helyen dolgozok, ahol azért kell. Próbálom másokkal felvenni beszéd közben, de sokszor inkább félrenézek vagy lesütöm és úgy beszélek.
2023. márc. 13. 11:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a családi körülményeidet, baráti körödet. Ott is megvan ugyanez?
2023. márc. 13. 11:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyszerű! Egyenlőre használjál foncsoros szemüveget.

Azután ha belejössz, akkor már nem fog kelleni.

2023. márc. 13. 12:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Családnál, közeli barátoknál nincs így.
2023. márc. 13. 13:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Dettó, mintha én írtam volna. Túl személyes, engem zavar ha olyanok szemébe kell néznem pár másodpercnél tovább, akiket alig ismerek. Család, barátoknál ez nem szokott gond lenni.

Plusz a nagy tömegnél: annó suliba is ki kellett állni verseket szavalni, vagy előadás teljesen egyedül a szinpadon. Csak én és a mikrofon, több száz ember előtt. Levegőt is alig kaptam, de gyakran beválogattak az ilyesmibe mert érzéssel szavaltam. Volt amikor anyák napján többszáz ember előtt, és remegtem, de azt mondták én voltam az egyik legjobb, jó volt visszahallani, de nem szívesen csinálnám. Hálisten' már nem kényszerítenek ilyesmire😅

2023. márc. 13. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!