Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek ez miért lehet?...

Szerintetek ez miért lehet? Velem van a baj? Min változtassak?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, erős gimnáziumba járok. A Facebookra is ki van írva, hogy hova járok, és egy teljesen átlagos, normális profilképem van kint. Nem tartom magam egy szépségnek, de különösebben csúnyának se. Viszont az a problémám, hogy kb napi rendszerességgel rám irogatnak ilyen 40-50 közötti lecsúszott, taszító férfiak, vagy szakképzőbe járó, szintén lecsúszott huszonéves fiúk,legtöbbször undorító stílusban, szexuális célzattal. Nem értem, miért nem akar velem a sulimból ismerkedni senki, vagy olyan, aki legalább egy olyan értelmi szinten van, hogy el tudjak vele beszélgetni és nem lecsúszott. Tényleg, teljesen átlagos vagyok, visszahúzódó, csendes, viszont sok érdeklődési köröm, hobbim van, amiről lehetne velem beszélgetni. Ehhez képest miért nem a normális emberek találnak meg?

2023. márc. 25. 17:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%

Ne foglalkozz ezekkel a tahókkal.

Itt a legtöbb pasi egy megkeseredett szerencsecsomag.

Mindenki hibás csak ők nem.

Alap dolog, hogy tiszteljük a másikat ha valaki nem így tesz akkor annak nagy bajok vannak a fejében.

A legtöbb idősebb pasi azért írogat neked mert valószínűleg jól nézel ki azon a fotón vagy van egy erősebb kisugárzásod ami vonzó.

Ha primitív módon üzengetnek egyszerűen csak tiltsd őket vagy tedd a profilodat nem nyilvánosra.

Érthető ha a saját korosztályodból szeretnél magad mellé valakit.

2023. márc. 25. 21:52
 12/24 A kérdező kommentje:
Én nem töröltettem semmit. De mégegyszer megkérdezem:szerinted normális dolog trágár stílusban ráirogatni a nőkre, szexuális célzattal? Miért nem lehet normális hangnemben, a másikat emberszámba véve ismerkedni?
2023. márc. 25. 22:15
 13/24 anonim ***** válasza:
95%

#13 szó nincs nyalizásról.

A gond veletek van. Sértegetitek anélkül, hogy egyáltalán ismernétek.

Szánalmasak vagytok , persze hogy egy nő sem akar veletek szóbaállni.

A kérdező egyszerűen csak szeretne normális korabeli srácokkal ismerkesni nem pedig 40-50+ éves lezüllött trógerekkel akik még kommunikálni sem tudnak normálisan.

33 évesen sem nyomulnék egy 18 évesre mert teljesen más életszakaszban vagyunk nemhogy 40 fölött.

2023. márc. 25. 22:19
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
9,a tiszteletet ki kell érdemelni,az nem jár automatikusan.Max. te hiszed ezt.Te is csak lenézed a férfiakat,mint a xaros felmosórongyot.
2023. márc. 25. 22:30
 15/24 A kérdező kommentje:
És miért is nem lehet tisztelettel hozzáállni a másikhoz?Inkább te vagy az, aki lenézi a nőket és szexuális tárgyként tekint rájuk. Ezt a hangnemet pedig kikérem magamnak! Nem vagyok a lábtörlőd, se semmid nem vagyok, hogy így beszélj velem, tehát vagy leszel szíves emberszámba venni, vagy nem kell a kérdésem alá írnod!
2023. márc. 25. 22:37
 16/24 A kérdező kommentje:
De írtam is, hogy teljesen visszafogott vagyok, soha senkit nem provokálok, csendes, visszahúzódó vagyok, élem a normális, átlagos életemet. Most komolyan halálos bűn, ha velem egykorúakkal szeretnék beszélgetni, normális témákról, s nem egyből bele a közepébe? Istenem, mi bajotok van nektek?
2023. márc. 25. 22:46
 17/24 anonim ***** válasza:
92%
15# hát letiltod és kész. A kérdésem az lenne, hogy ismerősök vagy ismeretlenek írnak rád? Ha ismeretlenek, akkor benne vagy valamilyen csoportban? Pl ismerkedős. Sok képeid vannak kint?
2023. márc. 25. 22:54
 18/24 A kérdező kommentje:
Ismeretlenek írnak rám. Nem vagyok benne semmilyen csoportban. Egy profilképem van kint, amúgy soha nem rakok ki semmit. De lehet, hogy azt is le fogom törölni, mert egyesek szerint már az is magamutogatás:(
2023. márc. 25. 22:57
 19/24 anonim ***** válasza:
11%
Neked komoly mentális problémáid vannak,kérdező.
2023. márc. 25. 23:46
 20/24 anonim ***** válasza:
3%

18# hát ennyiből biztos nem irnak csak ugy.

Nincs kint a csöcsöd?

2023. márc. 26. 00:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!