Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is elvonulva élne legszíve...

Más is elvonulva élne legszívesebben?

Figyelt kérdés

Valamilyen formában elvonulni, távol a társadalom fertőjétől, az elnyomó civilizált világtól.

Ti hogyan látjátok a jövőt, a világ jelenlegi létét? Aki szeretne a témában beszélgetni, az dobjon egy p.m.-et.

Köszönöm a válaszokat.

2023. márc. 25. 14:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Tinédzser koromban is ez volt már a vágyam, felnőtt koromban sajnos sikerült megvalósítanom. Igaz nem olyan, környezetben, mint amiben szeretném,de "elrendeztem" magamnak.
2023. márc. 26. 18:17
 12/18 anonim ***** válasza:

Jó lenne, de sajnos nemigen van erre lehetőségem.

Ötletem bőven van, de anyagi hátterem nincs hozzá.

2023. márc. 27. 02:01
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen, egyre többször jut eszembe, ahogy öregszem, főleg amióta van kutyánk is. Gyerekvállalás előtt állunk, ezért egyelőre maradunk civilizációközelben, de egyre erősödik bennem a vágy, hogy nyugdíjas éveimben egy veteményessel és gyümölcsössel körbevett, nyugodt helyen éljek, kutyákkal, macskákkal, tyúkokkal, esetleg egy-két kecskével és tehénnel. DE! Fűtés, villany, víz, összkomfort legyen! :D
2023. ápr. 7. 23:45
 14/18 anonim ***** válasza:

Így élek nagyjábol

Egy erdőben

2023. ápr. 8. 11:00
 15/18 anonim ***** válasza:

14

Te vagy az erdőben,kisházban élő emberke,aki feltett ezzel kapcsolatnan egy kérdést is,hogy lenne olyan nő aki ezt szeretné?

2023. ápr. 8. 18:21
 16/18 A kérdező kommentje:
Ja, azt én is láttam😀
2023. ápr. 8. 18:32
 17/18 anonim ***** válasza:
Jaja
2023. ápr. 9. 11:27
 18/18 anonim ***** válasza:

Szívesen elvonulnék kolostorba de tudom hogy a Szentlélek meg az állandó imádkozás felerősítenék a kemyszerhondolataimat amik Isten és a Szentháromság körül forognak. Tudom hogy sajnos emiatt nem lenne nekem jó a kolostor. Esetleg remete ha lennék mint a szentek de nincs olyan hitem se Istenben még nem tudom felfogni a Szentháromságot így elhinni sem meg a kenyér árváltozást se tudom megérteni úgy elhinni és tudom hogy remetének se lennék jó.

Eszembe jutott hogy az ortodox apacakat nem szeretem mert olyan túl jok meg gyermekesek és irigylem őket hogy bennem.ez nincs meg. Se a jóság se a gyerekes naivitás. A katolikus kolostorba nemnaivak az apácák de itt még nem írnám a jóval nagyobb fegyelmet. Még elfelejtettem leir hogy sajnos a Szűzanya meg a szentek iránt pl Szent Antal nincs meg bennem a tisztelet és nem tudnék őszintén monda I az zdvozlegyet, litaniakat amiket kell hozzájuk mondani. Még a gyónassal is baj volna mert ha neggyonnam a kemyszerhondolataimat ahogy kezdeném a penitenciat újból előjönnenek. Az lenne a jó ha nem is egyedül lennék ha em valahogy rákos kéne legyek és abba meghaljak és a pokolba jussak. Úgysincs értelme éljek és nincs jocselekedetem se meg nem is lesz még eletfelafatom sincs. Nem is tudom hogy lehetne elkapni az unokatesomtol a méhnyak rákot. Sajnos nők vagyunk így nem tudok ramaszni hogy elkapjam. Én biztos nem mennek vele orvoshoz csak egyszer kapjam el.

2023. okt. 20. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!