Más is elvonulva élne legszívesebben?
Valamilyen formában elvonulni, távol a társadalom fertőjétől, az elnyomó civilizált világtól.
Ti hogyan látjátok a jövőt, a világ jelenlegi létét? Aki szeretne a témában beszélgetni, az dobjon egy p.m.-et.
Köszönöm a válaszokat.
Eléggé pesszimista vagyok a jövőt illetően, aminek az utóbbi időben egyre inkább hangot is adok😅 Valahogy nagyon nem tetszik az irány, amerre a világ halad; túl sok a negatív történés, atrocitás, az emberek egyre inkább elhidegülnek egymástól, tombol az individualizmus, egyre tűnik el az empátia, helyébe tódul be a frusztráció, meg ilyenek. És bár ezzel a jelent írtam le, szerintem a jövőben ez hatványozottan rosszabb lesz.
Ez gondolom megosztó lesz, de nekem pl. ez az egész ChatGPT dolog sem tetszik. Érdekel a téma, szoktam is utánaolvasni, mégis inkább a veszélyeit látom (dezinformáció (!!), propaganda), mint a benne rejlő lehetőségeket.
Néha eszembe jut, milyen jó is lenne kicsit elvonulni mindentől, de az még konkrétan nem fogalmazódott meg bennem, hogy hova és mennyi időre.
Ezen már én is gondolkoztam. Elköltözni valami nyugodt szinte alig lakott helyre ahol az élet is"lassabb".
Kilépni a napi szintű mókuskerékből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!