1/18 anonim válasza:
Sok ország van, számos kultúra, amit szívesen felfedeznék. Most nagyon megelégeltem a hideg időt, szívesen lennék valami napsütötte, tengerpartos vidéken.
Izland egyébként már régóta vonz, nagyon izgalmas tájú országnak tartom, egy élmény lenne körbejárni a látványosságokat.
2/18 anonim válasza:
Na, de Izlandon mindig hideg van és szél...
3/18 anonim válasza:
Első vagyok, ez igaz, de nagyon kalandosnak vélem a tájat és a vidéket, illetve Rejkjavíkon is szétnéznek. Állandóan az időjárást nehéz elviselni, meg ami most van itthon.
5/18 anonim válasza:
Izland, kiskorom óta :) Talán most már összejön végre. De az összes skandináv országot szívesen megnézném.
Meg még Skócia, Írország, Alaszka, szóval nem mondanám, hogy a mediterrán országok vonzanak 😀
6/18 anonim válasza:
Izland nekem is listás. Meg bizonyos régiói országoknak (Alaszka, Spitzbergák, stb.).
Meg Japán (most lettem kész a japán házimmal, juhé).
8/18 Hans Pötterman válasza:
Sok. Olasz,Spanyol,Usa néhány állama, Ausztrália meg valamelyik északi ország.
9/18 anonim válasza:
Japán
Nagyon bírom a JDM autó kultúrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!