11/18 anonim válasza:
Észak. Annak ellenére, hogy nagyon fázós vagyok. Inkább mentalitás és világlátás miatt.
Izland, Svédország, Finnország, Norvégia. Esetleg Dánia, vagy Hollandia. Más kontinensen Kanada.
12/18 anonim válasza:
Ja meg Új-Zélandot kihagytam. Bár ott félnék az élővilágtól
13/18 Metionin válasza:
Izland, Kanada. Észtországban és Svédországban voltam egy-egy hétvégét de az nagyon kevés volt, szeretnék visszamenni hosszabb időre.
14/18 anonim válasza:
Európában több országba is pl: Svájc, Liechtenstein, Lettország
Ázsiában: Brunei, Bhután, Dél Korea, Thaiföld
Ausztrália és Óceánia: Nauru, Paulu és egyéb szigetországok
Afrika: Algéria, Gabon, Dél Afrika, Namíbia
Észak Amerika: USA és oda is akarok költözni
Dél Amerika: Itt eléggé bizonytalan vagyok mert a világ e része nem vonz.
15/18 anonim válasza:
Oroszország, meg a legtöbb posztszovjet ország
16/18 anonim válasza:
Földországba. Igazából már ott vagyok s mi e bolygón mind, csak még nem igy nevezik. Azt szeretném, hogy a bolygó és ország közt ne legyen definiciós különbség. Nos a országba.
17/18 anonim válasza:
Botswana, Maldív szigetek, Mexikó, Egyiptom
18/18 anonim válasza:
Skócia mindig is vonzott, gyönyörű és különleges táj, szimpatikus kultúra, nekem megfelelő éghajlattal, időjárással. Emellett még nagy vágyam Japán, Dél-Korea is; mindkettő szintén a tájai, kultúrája miatt. Egyszerűen végtelenül különlegesek és komplett látnivaló-listával állítanék oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!