23 évesen egy olyan érzés van bennem, mintha le lennék maradva az életben. Hogy kerekedjek ezen felül?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok még és az eszem tudja, hogy teljesen időben vagyok még minden téren, de mégis bennem van ez a rossz érzés. Röhej. Hogy küzdhető ez le?2023. márc. 22. 23:20
11/12 anonim válasza:
Tudom, hogy írták már előttem, de ez az érzés csak akkor múlik el, ha többé nem másokhoz méred magad. Én is pont 23 vagyok, idén végeztem az egyetemen, de a záróvizsgám még hátra van, szóval diplomám nincs. Nemrég kezdtem az első munkahelyemen, ami jó, de nem fogok meggazdagodni belőle, egyelőre a szüleimnél élek. Én is látom, hogy volt osztálytársak meg évfolyamtársak házasodnak és gyereket szülnek, de őszintén, egyáltalán nem érdekel. Ez van, most már így alakult az életem, nem tudok visszamenni az időben és valamit máshogy csinálni, hogy előrébb tartsak. Mindig lesznek olyanok, akik előrébb tartanak nálad, mert öt diplomájuk van 30 évesen és 20 nyelven beszélnek (nyilván túlzás, de a lényeget érted). Gondolj arra, hogy valakinél meg te tartasz előrébb! Én annyi idős vagyok, mint te, és még alapdiplomám sincs, te pedig már mesteren vagy. :D Hidd el, rengetegen járnak még a te cipődben, csak ezt nem tolják a képedbe. Nővérem 25 éves, levelező mellett jelenleg gyakornokként dolgozik. Egyik legjobb barátnőm szintén 23, idén diplomázott, még munkát keres. Másik barátnőm 24 éves, elvileg nyáron fog diplomázni és még koleszban lakik. Hidd el, rengetegen érzik még úgy, hogy el vannak késve, de ez is csak azt mutatja, hogy nem, egyáltalán nem vagy.
12/12 A kérdező kommentje:
#11 De jó vagy!❤️ Ez nagyon kellett.
2023. márc. 24. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!