Miért ítélnek el mások, ha pl otthagyok elnyomókat, vagy csajozós pasikat, hiába könyörögnek?
Miért ítelnek el, ha vki megbántott és nem akarom magam hagyni, hogy csendben maradok, hanem visszaszólok, kiállok magamért?
Miért ítélnek el, ha a kapcsolatban a férfi az aki hibázik, amire rámegyünk, olyan alapon hogy én választottam?
Miért ítelnek el ha nagyon válogatok, nagyon szűrök és 100 ból 99 így is kiesik, olyan alapon hogy nekem senki nem felel meg?
Miért ítélnek el ha fut utánam valaki és könyörög olyan alapon hogy biztos csak hazudok, kitalálom és nem is szalad utánam?
Miért ítélnek el, ha megvédem tesómat(hugomat), hogy ne használják ki drogosak, meg ilyenek? Olyan alapon, hogy mit szólok bele tesóm magánéletébe.
Miért ítélnek el, ha én szakítok? Olyan valótlan alapon, hogy nem is kellenél neki, jobbat érdemelne.
Miért ítélnek el, ha ismerkedem es csevegek olyanokkal, akikkel nem leszek kapcsolatban, olyan alapon, hogy miért nem tiltom le, mikor látom, hogy pl.műveletlenek vagy antiszociálisak, vagy nem érdeklődők. (Attól még miért tiltsam?)
Miért megy itt ez?
Az elotte levő évek alapján az együtt élés szintig jók.
Házasodni nem csak.
Aki bulizik azzal együtt is bulizok:) csak nem megyek hozzá, mert ő ilyen. Baba mellé nem egy ilyen kell.
Nem vagyok férfigyűlölő se. Szeretem a barátomat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!