Jelentkeztem munkaugyis képzésre de szerintem nem fognak felvenni, ha holnap felhivnám a képzö intézményt mivel ott volt a teszt is és könyörögnék nekik telefonon keresztul akkor mi törtenne?
Figyelt kérdés
mondanám hogy nincs mit ennem és állást sem kapok mert egy tanulatlan paraszt vagyok.2017. okt. 8. 20:05
1/3 anonim válasza:
Ez már hányadik ilyen kérdésed életem?
2/3 anonim válasza:
Amúgy nem csoda, hogy nem vesznek fel.
3/3 anonim válasza:
Ez nem így működik, a könyörgés legfeljebb a gyerekeknél működik egy ideig, de felnőtt ember csak rossz helyzetbe hozza magát vele. A képző intézménynek semmi köze ahhoz hogy mit csinál a Munkaügyi Központ, ők az oktatásra szerződnek le velük, hiába hívod őket.
Ha mentálisan instabilnak mutatkozol akkor 100% hogy akkor sem vesznek fel ha sikerült a teszted, mert az ilyet kiszórják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!